Kríky, kompost, rašelina, cibuľkový chlieb, deti a deti, Buchty a loutky, bar-bar a Barbarella

april14Tento piatok je 13.-) a na sobotu 14. apríla meteorológovia hlásia aprílové počasie. Stanica ohlasuje viacbodový program:

0. V piatok trinásteho, predvečer soboty štrnásteho, nás čaká bar s pridanou hodnotou - tzv.bar-bar a príde aj ona - Barbarella. Ak neviete prečo a o čom je reč, prejdite rovno k bodu č. 5.

1. V sobotu od 10. hodiny začneme brigádou, ktorá odštartuje trojtýždňovú sériu záhradných a terénnych prác. Z nášho pohľadu zdravý a užitočný fitness, z pohľadu záhrady nevyhnutný jarný wellness. Toto si môžeme dávkovať v ľubovolnom množstve, zhruba do 15. hodiny. Podarí sa zrýľovať detskú záhradku, zaceliť diery v plote a založiť kompost?

2. Ak sa sem vyberiete, čo i len na kofolu, zvážte, či u vás doma, na chodbe alebo v kancelárii neživorí nejaká rastlina, na ktorú všetci zabudli a ktorá by sa ešte dala zachrániť. Zakladáme zelený kútik v kaviarni, ktorého hlavnou funkciou by malo byť dočasné ubytovanie a revitalizácia takýchto rastlín, s cieľom nájsť im nových majiteľov. Prvým rastlinným prišelcom ihneď vymeníme zeminu a orosíme listy. Akcia bude platiť celé ďalšie  týždne a mesiace…

3. Sestry Šrámkové unlimited sa niekedy v priebehu dňa postarajú o chutnú jarnú sváču.

4. O 16. hodine nech vám neujde lahôdka v podobe detského bábkového predstavenia Zlatá hus pražského divadelného zoskupenia Buchty a loutky. Našim prianím pre týchto vyberaných hostí je plná sála spokojných divákov. Preto chceme vyzvať rodiny, aby zobrali čo najviac detí. Nemusia byť vlastné, pribaľte hoci susedov, sesternice a bratrancov.  Na veľa detí bude zľava - takto sme to vymysleli. Živé predstavenia sú predsa do veľkej miery závislé od atmosféry a tú najlepšie vytvárate vy - živí diváci.

5. Na večeru o 19.00 môžete skonzumovať ďalšie “Buchty”. Privezú totiž ešte jedno predstavenie - tiež bábkové, dospelácke, plyšové, jemne šteklivé. Barbarella Reloaded vznikla na námet amerického sci-fi filmu. Ak neviete o akom filme je reč, vráťte sa k bodu 0.

A ak sa chcete stať vegánmi, preskočte na nedeľu.

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics