Streetartová BOOK/SA v predaji

BOOK(SA)V piatok 10. februára 2012 sme slávnostne (sprejom a farbou, ako inak) uviedli hrdo knižku BOOK(SA) z Pyppovej dielne Ateliéru 314. BOOK(SA) je kúskom doterajšej histórie streetart a graffiti sympózia Streetart Summit. Mini-portréty 37 účastníkov 8-mich sympózií na 92 stranách nájdete v originálnej forme - každý obrázok je zároveň snímateľná samolepka.

V knižke nájdete mená: Admirál, Alice, Arial, Clock, Bassic 90, Biok, Bluer, Bones, Cke, Da Linka, Dzivana, Emilee, Enter, Garnart, Honet, Hush Hush, Kach, Kemo, Lena, Mandras, Mates, Mr. Day, Mr. Maroš, Mudrpudr, Osem, Pank, Pigment, Poch, Poet, Pyppo 314, Pure 728, Rado, Slaja, Trio, Vektor, Yana …

Zostavili ju: Peter Dlhopolček a Zuzana Vinczeová

A samozrejme dá sa kúpiť, cena je symbolická - 8,00 €. Nájdete ju na Stanici, v galérii Plusmínusnula, v žilinskom Artfore a čoskoro aj v Banskej Štiavnici (Banská St a nica), Košiciach (Street Art Communication), Bratislave (Alexis), vo všetkých predajniach Artfora na Slovensku a kdekoľvek, kde sa nájde niekto, kto by ju chcel predávať. Pre pohodlnejších je k dispozícii už aj v internetovom kníhkupectve Artforum. Ak máte záujem o distribúciu alebo chcete jeden kus pre seba poštou, píšte Petrovi Hapčovi na peter@stanica.sk.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics