Vstupenky 2-7-12-bodkové na ľubovoľné aktivity pre deti

perm_web1Bodkou za sériou pondelkových aktivít v detskom kútiku v tomto kalendárnom roku bola divadelná rozprávka v darčekovom balení, bodkou za sériou jesenných workshopov nultého ročníka ZUŠ bude dielňa, na ktorej sa budú vyrávabať vianočné pohľadnice a to nie hocijaké, ale pohyblivé - animované. V bodkovom štýle však môžete s nami pokračovať aj v blížiacom sa roku 2012 - sú tu totiž nové, bodkové vstupenky.

Vstupenky 2-7-12-bodkové na ľubovoľné aktivity pre deti
Novinka v sortimente dlhodobých vstupeniek - permanentiek. Fungujú na princípe dlhodobejšieho predplatného a platia po celý rok 2012, až dovtedy, kým vám na nich neodznačíme všetky bodky (potom si samozrejme môžete zaobstarať aj ďalšiu vstupenku). Sú krásne, praktické a výhodnejšie ako bežné vstupné - mali by vám teda spríjemniť,  zjednodušiť a tiež zlacniť  platby  - prakticky za všetko, čo pre deti ponúkame. Nie je toho málo: celoročné tvorivé dielne v kútiku pre rodičov s deťmi, otvorené detské ateliéry a vyučovanie tzv. nultého ročníka našej ZUŠ, obľúbené detské letné sympóziá, workshopy pre školy, či čoraz častejšie detské predstavenia rôznych žánrov - divadelné, literárne, hudobné či filmové. Ak ste založení materiálnejšie, vedzte, že bodky platia aj na nákup detských tričiek, knižiek a iného detského sortimentu v našom obchodíku.

Za deti pre tento účel pokladáme osoby od 0 do cca 15 rokov. Keďže vieme, že to drvivú väčšinu detí u nás baví, vstupenku doporučujeme tiež ako malý darček  - do nového roka, k narodeninám, za polročné vysvedčenie, alebo iba tak - pre podporu detského programu Stanice a samozrejme pre detskú radosť zo štikania lístkov.

Bodková vstupenka existuje v troch variantách:
2-bodková  vstupenka v hodnote 4,- € - vhodná na vyskúšanie si našich aktivít - môžete ju napríklad darovať známym s deťmi, keď ich chcete zavolať na Stanicu.
7-bodková vstupenka v hodnote  12,- € - vhodná napríklad na uhradenie viacerých položiek v kratšom časovom úseku - pre viacerých súrodencov, kamarátov a pod.
12-bodková vstupenka v hodnote 20,- € - pre našich skalných a presvedčených = trvalých detských návštevníkov, alebo pre veľké skupiny detí

Bodky odznačujeme (štikáme) kurzom 1 bod = približne 2,- €  (niektoré ceny sú dohodou:-),  kto sa teda aspoň trochu vyzná v matematike a detskej psychológii, ľahko odtuší výhodnosť tejto akcie. Vstupenky Vám kedykoľvek ochotne poskytne personál Stanice Žilina - Záriečie.

Tešíme sa, ako si s vami v novom roku štikneme a cvakneme!

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics