Tri rodičovsko-detské pondelky v decembri

004timea_zimaAj v decembri – a to až do Vianoc - sú tu pre vás pondekové programy v detskom kútiku.

Pondelok 5. decembra 2011
Zdobenie vianočného stromčeka – predpokladáme, že v tento deň budete skôr doma alebo v meste - netrpezlivo čakať na Mikuláša. Ale ak náhodou zavítate k nám, môžete nám pomôcť ozdobiť náš vianočný stromček.  Voľná aktivita v detskom kútiku, vstupné dobrovoľné

Pondelok 12. decembra 2011
Kreslenie a tlač na tričká – tvorivá dielňa (16.00 -18.00), vstupné 2,-€/dieťa. Tričko si môžete zakúpiť na Stanici alebo doniesť z domu vlastné. Určite vzniknú pekné vlastnoručne vyrobené vianočné darčeky. Na dielni môžu byť deti od 4 rokov aj samostatne, mladšie deti v sprievode rodiča, alebo inej dospelej osoby.

Pondelok 19. decembra 2011
THeatro Štvorkolka: Dlhý – Široký – Bystrozraký - rodinné bábkové divadelné prestavenie spojené s exkurziou do zákulisia divadla a štedrou pozvánkou na premiéru ďalšej inscenácie. Hrať začneme o 16.30, vstupné dobrovoľné.

A ďalej už len všetkým našim pondelkovým návštevníkom prajeme veľa pekných darčekov pod stromčekom, veľa snehu za oknom a veľa zimných radovánok a oddychu.

Program v kútiku pre rodičov s deťmi bude pokračovať  v novom roku, po zimných prázdninách. Začne v pondelok 9. januára 2012.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics