Nultý ročník ZUŠ_workshopy pre deti v novembri 2011

Detské letné sympóxium: SvetloNovembrové workshopy pre školákov budú v prvej polovici mesiaca smerované k spoločnému svetelnému i strašidelnému výtvarnému a divadelnému výstupu, ktorý sa udeje v rámci podujatia Noc divadiel (Stanica / Bábkové divadlo Žilina). Termín akcie je sobota 19.novembra 2011. Okrem toho na konci mesiaca dokončíme jeden októbrový projekt (modelovanie/glazúrovanie) a s vervou sa pustíme do ďalšieho pásma - tentoraz grafických techník.

2.11. Príšerkový workshop - modelovanie z textilných a iných materiálov
9.11. Vyvolávanie strašidiel - klasická fotodielňa - kresby a fotogramy z čiernej komory
16.11. Scénické hry a inštalácie s projekciou a tieňovými bábkami - príprava divadelnej hry a priestoru na podujatie Noc divadiel 2011.
23.11 Glazúrovanie a iná povrchová úprava výsledkov októbrovej modelárskej dielne
30.11 Linoryt a sieťotlač - grafická dielňa – 1.časť (bude pokračovať v decembri)

Programy pre školákov  - deti vo veku približne 6 -14 rokov, majú svoj pravidelný termín v stredu od 15.00 do 18.00. Workshopy je možné navštevovať dlhodobo i jednorázovo. Novým alebo občasným návštevníkom doporučujeme registrovať sa dopredu na hanka@stanica.sk alebo 0907 178 756 . Poplatok za 1 popoludnie v dielni je 2,50 € (súrodencom môžeme poskytnúť zľavu). Vždy v dostatočnom predstihu vám predstavíme ponuku na mesiac dopredu.

Nultý ročník ZUŠ Stanica prebieha v školskom roku 2011/12 formou dlhodobých sérií otvorených výtvarných a multimediálnych dielní a workshopov pre rôzne vekové kategórie.  Predbežní záujemcovia o dlhodobejšie štúdium v našej ZUŠ majú tak možnosť nadviazať s nami kontakt, spoznať prostredie a vyhliadnúť si svojich budúcich učiteľov.

Tagged as: , , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics