Kurz patchworku
sobota 10. 9. 2011, 12.00 - 18.00

patchworkVšetkých nadšencov a nadšenkyne patchworku pozývame na kurz patchworku pre pokročilých, ktorý v ateliéri na Stanici organizuje Bratislavčanka Dagmar Méresová, ktorá sa patchworku venuje profesionálne a prevádzkuje aj obchod Hobbyart.

Kurz je určený pre všetkých, ktorých patchwork zaujal, ktorí s patchworkom začínajú alebo pre tých, ktorí si chcú svoju techniku zdokonaliť. Naučíte sa základné postupy a zručnosti potrebné pri zostavovaní blokov i celého quiltu, s použitím špeciálnych pomôcok aj bez nich. Zoznámite sa so špeciálnymi pomôckami a ich používaním. Taktiež sa naučíte ako z ušitého patchworkového topu urobiť vašu obľúbenú deku, či vankúš. Ukážeme si viacej spôsobov ako urobiť „sendvič“, ako quiltovať a ako hotovú prácu zakončiť, či olemovať. Kurz je rozložený do dvoch lekcií. Prvá je venovaná téme rýchlych postupov v rezaní a šití patchworku. Druhá lekcia sa venuje netradičnému šitiu kriviek. Kurz trvá 6 hodín a cena celého kurzu je 24,00 €. Šijací stroj si môžete po dohovore bezplatne zapožičať priamo na mieste.

Viac informácií o jednotlivých lekciách nájdete na www.hobbyart.sk a prihlásiť sa môžete mailom na patchwork@hobbyart.sk, telefonicky na 0903212356 alebo 0904644599.

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics