Obsluhujeme v Dobrej krajine na Pohode

dobra_krajinaOd štvrtka 7. do soboty 9. júla 2011 nás môžete stretnúť aj na festivale Bažant Pohoda v Trenčíne. V (ne)tradičnej úlohe obsluhy v kaviarni Dobrá krajina sa predstavia Peter Hapčo, inak na Stanici hudobný dramaturg a PR, a Ints Plavnieks, ktorý je rodený barman a okrem toho na Stanici aj svetelný technik. Za barom ich nájdete v piatok od 23.00 do 03.00 a v sobotu od 15.00 do 19.00. Naviac v piatok od 10.45 do 12.15 si v kaviarni rozložíme malý infostánok, kde nás môžete prísť pozrieť, resp. opýtať sa na čokoľvek, čo vás zaujíma o mýtoch spojených so Stanicou. Návštevou kaviarne prispievate aj na dobré veci - kultúrne, sociálne, environmentálne a iné neziskové projekty, ktorým darcovský portál www.dobrakrajina.sk pomáha získavať od individuálnych podporovateľov finančné prostriedky na realizáciu.

Dobrá krajina predstavuje na svojom internetovom portáli vybrané projekty neziskových organizácií. Portál vďaka moderným technikám personalizovanej podpory zásadným spôsobom zjednodušuje proces darovania. Urýchľuje a automatizuje darovanie rôznymi formami (on-line platby, internet banking, kreditné karty, SMS) tak, aby spôsob vykonania dobrého skutku nebol komplikovanejší a časovo náročnejší ako sám skutok.

Darcovstvo je jednoduché, transparentné a darca sa dostane do priameho kontaktu s organizáciou, ktorú podporuje. Program Dobrá krajina umožní ľuďom sledovať ich investíciu, komunikovať s danou mimovládnou organizáciou a vidieť, na čo konkrétne sa ich príspevok použije. Darca má tak plnú kontrolu nad svojím príspevkom a vie, že finančné prostriedky, ktorými chcel pomôcť, naozaj pôjdu napríklad na obnovu hradu, ošatenie a stravu pre bezdomovcov, liečebných pedagógov pre ľudí s mentálnym postihnutím, na vzdelávanie detí, podporu pre obete domáceho násilia či zveľadenie parku.

Stanica uspela vo výbere projektov už dvakrát, minulý rok sme získali vyše 1.300 € na náš projekt Parku-kempingu pod Rondlom, tento rok zbierame podporu na Biely klavír - krídlo pre Stanicu, ktorého krst sa už uskutočnil a bude slúžiť koncertom vážnej i nevážnej hudby na niekoľko desiatok rokov. Vašou návštevou v kaviarni Dobrej krajiny teda prispejete aj na túto našu zbierku. A nezabudnite pozdraviť našich dvoch chalanov a ďalších dobrovoľníkov, ktorí vás budú obsluhovať, lebo to robia zadarmo a pre dobrú vec.

www.dobrakrajina.sk
www.pohodafestival.sk

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics