Hladko-obratko
pilotný workshop pletenia
streda 8. 12. 2010, 17.00 - 20.00

hladkoobratkoPripadáte si v dnešnom rýchlom svete tak trochu popletene, keď sa pristihnete pri myšlienke niečo si vlastnoručne upliesť? Radi by ste, ale neviete ako na to? Alebo pletiete už celé roky a máte bohatú prax? Vedzte, že keď nás bude takých viac, bude sa nám začínať i pokračovať lepšie. Prvý workshop bude najmä výmenou skúseností, know-how a inšpirácie zručných i menej zručných pletiarov ako aj úplných začiatočníkov. Vítané sú ženy, muži aj deti. Ak chcete praktikovať ručné pletenie, je dobré priniesť si vlastné ihlice. Ak sa nehodláte workshopu zúčastniť, ale poznáte vo svojom okolí niekoho, kto rád a dobre pletie, dajte nám o tom prosím vedieť, radi ho (alebo skôr ju :-) oslovíme k spolupráci.

Cena za účasť na úvodnom workshope bude symbolická, dohodneme sa na nej priamo na mieste. Od účastníkov, ktorí nás majú čo naučiť vstupné nevyberáme!

Registrácia záujemcov: hanka@stanica.sk, 0907 178 756

Tagged as: , ,

3 Komentáre

  1. ..No super, skoda len, ze som to neskoro nasla…doma mam ihlice v sufliku, aj vlnu vselijaku…Moja mamina ma naucila, A urcite by naucila aj inych, keby to mala blizsie. Poznam vela tetusiek, co este stale pletu, hlavne na stroji ponozky.

  2. parada….mohli by ste v buducnosti urobit aj workshop hackovania?

  3. Zatial planujeme vyšivanie:-), ale preco nie aj hackovanie,.. uvidime.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics