Skica, Future Sound of Petržalka, dj Puppesh, vj dusand
piatok 6. 8. 2010, 20.00

projekcia, koncert, párty (Stanica_CLUB)

SkicaDokument Skica zachytáva najmladšiu generáciu výtvarníkov študujúcich na VŠVU. Predstavuje tú najčerstvejšiu tvorbu, ktorá na Slovensku vzniká a ukazuje, ako sa takému mladému umelcovi žije. Nejde o hlbokú sondu, ale o ukážku krásy, čo sa tu rodí, ktorou chcú autorky povzbudiť záujem verejnosti o mladé výtvarné umenie. Zoznámiť budúcu výtvarnú scénu s publikom, ponúknuť priestor na prezentáciu a ukázať, že okrem významných predošlých generácii sa rodí nová, ktorá má tiež čo povedať.

Skica vám predstaví týchto umelcov: Alexandra Barth, Pavol Truben, Andrej Dúbravský, Rastislav Podhorský, Katarína Janečková, Juliana Chomová, Alžbeta Malovcová, Jiří Kabal, Katarína Hutníková, Miriam Schniererová, Paulína Rypaková, Oto Skalický.

Námet a realizácia: Andrea Kopecká, Michaela Kučová
Kamera: Andrea Kopecká, Ondrej Synak
Strih: Romana Čičová
www.hlupanenabrane.com

Future Sound of Petržalka

Viete aká hudba bude „in”, keď raz hip hop vyjde z módy? Čo bude v meke hip hopu v Petržalke počúvať vtedajšia mládež? Future Sound of Petržalka to vie! Do módy príde starobilé 8bit electro disco, stare analógové zvuky, rap vymenia zle nahraté útržky opitých indivíduí a vety z televízie, populárne sa stane samplovanie starých platní so socpopom … FSOP je hlavne live act projekt, koncerty hra zásadne z hardware nástrojov bez použitia notebooku, živé vystúpenie sprevádza šialený tanec „antigogo” tanečníka, tak ako to bude v móde cca. v roku 2020 (zabudnite na break dance). Zatiaľ najväčší úspech je vytúpenie na pražskom Sperm festivale.

Future Sound Of Petrzalka - live act by FSOP

Vstup voľný.

Tagged as: , , , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics