Pošlite sms a nevyhrajte.
Vyhrá Stanica!

Pomôžte nám svojím hlasom od 1. do 31. júla získať podporu 7.000,- € od O2 na dokončenie S2 a parku pod Rondlom na kreatívny kemping! Pošlite SMS s textom “Zilina” na číslo 0940 680 808 alebo rovnaký email na sutaz@o2.com. Podarilo sa nám dostať medzi šesť najlepších projektov, z ktorých Telefónica O2 Slovakia vyberie tri, ktoré získajú financie na realizáciu. Všetko závisí len od hlasovania, od vás! Hlasovať môžete za jeden projekt len jedenkrát (z emailu aj z mobilu, čiže dvakrát).
stanica_a_s2_panorama_foto_rafa

“Pri tvorbe verejných priestorov sa mnohokrát zabúda na mladých ľudí – starších žiakov ZŠ, stredoškolákov, tínedžerov, ktorí potrebujú rovnako prijateľné aj príjemné podmienky pre zmysluplné trávenie voľného času, šport, stretávanie sa a komunikáciu s rovesníkmi,“ hovorí programová manažérka Nadácie Ekopolis Lucia Skokanová. Cieľom programu Think Big Nadácie Ekopolis a spoločnosti Telefónica O2 Slovakia je podpora mladých ľudí v oblasti kultúry, športu, umenia a životného prostredia. Porota vybrala šesť najlepších projektov z celého Slovenska. Šancu vylepšiť si svoj priestor tak majú mladí ľudia zo Zvolena, Košíc, Žiliny, Kremnice, Bratislavy a Prešova. Z nich verejnosť vyberie hlasovaním tri, ktoré dostanú podporu v celkovej výške 21-tisíc eur. Víťazné projekty budú známe 3. augusta. Ich príprava a realizácia bude ukončená do konca roka.

zahrada_stanica_03Na Stanici chceme vďaka podpore Think Big pracovať ďalej na parku pod cestným nadjazdom Rondel, hneď vedľa Stanice. Dokončíme novú originálnu sálu S2 tak, aby mohla slúžiť predstaveniam a ďalším akciám aj v zime. Postavíme plot, ktorý uzavrie celý areál a zvýši bezpečnosť ľudí, detí i psov. Budeme ďalej rozširovať a podporovať legálnu graffiti a streetart zónu. Park postupne premeníme na kreatívny kemping, kde sa dá robiť množstvo vecí i tráviť voľný čas len tak - ničnerobením. V lete, počas letných festivalov, bude park aj naozaj slúžiť ako kemp, kde si diváci môžu rozložiť svoje stany. Chceme spolupracovať aj mládežou a ďalšími ľuďmi, ktorí sa už dnes v parku stretávajú, a obohatiť naše nápady o ich pohľad. Takže okrem hlasovania za náš projekt, posielajte na info@stanica.sk aj vaše nápady.

Viac info o programe Think Big na stránkach Nadácie Ekopolis >
Hlasujte s textom “Zilina” SMS na číslo 0940 680 808 alebo emailom na sutaz@o2.com. Ďakujeme!
o2think_big_o2

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics