workshop Hardverová bižutéria
piatok 11. 6. 2010, 14.00 - 18.00

Recyklácia je stále “in” - čo tak sa v tomto štýle ozdobiť?

Lektorka workshopu Danka Tomečková z Bratislavy na úvod hovorí: “Nájdené “súčiastky” sú základ. Môže ísť o odpad, alebo o veci stratené, či zapadnuté prachom, drobnosti s históriou, osobným príbehom. Recyklované šperky z čohokoľvek, čo sa dá na seba aplikovať/ povesiť/ prišpendliť/ nalepiť. Zhluk prvkov ktorý vyjadruje nositeľa. Z vyhodeného sa stáva užitočné, zo strateného nájdené, zo zabudnutého rozpomenuté. Je to o hľadaní nových spôsobov, je to hra, čo všetko možno využiť, kam až zájsť, ako pozmeniť účelnosť vecí. Ide o to, kde veci vznikajú a kde nekončia.” Dankinu prezentáciu máte možnosť vidieť vo štvrtok pred týmto workshopom v rámci detskej Pecha Kuche.

web21

V piatok mávajú v ateliéri na Stanici vyučovanie druháci a tretiaci zo ZUŠ a práve v rámci ich vyučovania a najmä pre nich sa odohrá tento workshop. Ak však chcete, môžete sa v tento deň k nám pridať. Workshop prebieha v čase od 14.00 do 18.00. Vstupné na workshop pre extra záujemcov je 3,-eurá.

Materiál na vaše výrobky sa nájde aj na Stanici, ak práve máte okolo seba nepotrebný hardver (staré mobily, počítačové príslušenstvo, klávesnice a iné elektro vecičky..) alebo máte vlastné zdroje rozmanitých drobností - gombíkov, korálok, starých šperkov či iných drobností s osobným príbehom (fantázii sa medze nekladú!!!), ktoré sa navyše hromadia a nedokážete ich vyhodiť, pribaľte si niečo z toho so sebou, možno práve teraz nastáva čas znovuzrodenia.

Info o workshope: 0907 178 756, hanka@stanica.sk

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics