projekt.svadba nominovaný na Novú drámu 2010

Divadelné predstavenie projekt.svadba Mariany Ďurčekovej a Jána Luterána v produkcii Stanice Žilina-Záriečie bolo vybrané do hlavného programu festivalu súčasnej slovenskej i svetovej drámy Nová dráma / New Drama 2010. Vo výbere sa ocitlo deväť inscenácií, okrem iných napríklad predstavenia HOLLYROTH, alebo Robert Roth spívá Jana Hollého mrzkosti a pomerkováňá (Činohra Slovenského národného divadla), Zuzana Palenčíková, Kamil Žiška: A budeme si šepkať (Slovenské komorné divadlo Martin) alebo Sarkofágy a bankomaty (Bábkové divadlo na Rázcestí Banská Bystrica).

projekt.svadba

Festival sa uskutoční v dňoch od 10. do 15. mája 2010. Jednej z hier udelí odborná porota v závere festivalu cenu Grand Prix Nová dráma. Novinkou oproti vlaňajšku je aj študentská porota, ktorá udelí Cenu študentskej poroty. Hlasovanie divákov už tradične rozhodne o Cene bratislavského diváka.

Predstavenie projekt.svadba máte najbližšie možnosť vidieť na Stanici v nedeľu 21. marca 2010 o 19.00 h. Podrobnejšie info nájdete v sekcii Program.

www.novadrama.sk

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics