Usmej sa, prší - zbierame vaše príbehy

usmejsaprsi_webb

Pamätáte si toto video? Ukazovali sme v ňom, ako chceme na žilinské chodníky priniesť umelecké diela, ktorých spoluautormi budú nielen miestni umelci, ale aj obyvatelia Žiliny, deti, dôchodcovia, členovia rôznych komunít a subkultúr.

Tieto diela budú vidno, len keď zaprší alebo po daždi na mokrých chodníkoch. Nasprejujeme ich na zem špeciálnym vodeodolným sprejom, ktorý odpudzuje vlhkosť. Tvar, ktorý cez šablónu na chodník nasprejujeme, sa zviditeľní vďaka dažďu.

Forma je teda jasná. Otázkou zostáva obsah. Preto sa teraz obraciame na vás, možných spoluautorov. Napíšte nám vaše osobné príbehy, ktoré sa môžu stať zdrojom inšpirácie pre vznik komunitných vodeodolných diel umiestnených na uliciach nášho mesta. Podeľte sa s nami o príbehy, zážitky a spomienky, ktoré môžu robiť radosť nielen vám, ale aj náhodným okoloidúcim počas daždivého dňa. Cieľom je šírenie pozitívnych posolstiev a dobrej nálady.

Ak nám chcete poslať ilustračný obrázok alebo fotografiu, píšte na nienke@stanica.sk. Priebeh projektu a jeho výsledky môžete sledovať na facebookovej stránke Usmej sa, prší.
- - -
Tento projekt realizujeme vďaka finančnej podpore Nadácie VÚB a Fondu na podporu umenia, v spolupráci s Mestom Žilina.
usmejsaprsi_podporili

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics