Kúpte si lístok na vlak s pridanou hodnotou

banska_st_a_nicaViete, že môžete kúpou lístka na vlak podporiť súčasné umenie? Chce to len trošku plánovania a výsledok je zaručený. Naša partnerská Banská St a nica v Banskej Štiavnici má totiž okrem budovy od ŽSR aj pokladnicu od ŽSSK a predáva lístky. Štvrtina zo “zisku” zostáva a združenie Štokovec ho využíva na podporu svojich aktivít - najmä rezidencií a workshopov v oblasti súčasného výtvarného umenia, ale aj na postupné opravy a zveľadenie areálu stanice.

Ako to funguje v praxi? Stačí vedieť tri dni vopred, kam a kedy chcete cestovať. Výmenou za túto malú “oštaru” vám bude dobrý pocit, že ste Banskej St a nici prispeli na ich aktivity. Napíšete email alebo zavoláte Zuzane Bodnárovej na stanicu do Banskej Štiavnice (0944079133, bodnarova@stokovec.sk), objednáte si lístok, ktorý chcete a dohodnete platbu. Do dvoch dní vám príde lístok poštou s poďakovaním, že podporujete súčasné umenie v Banskej St a nici.

Tak do toho! My už naše lístky kupujeme cez Štiavnicu. Najmä tie drahšie na dlhšie trasy. Systém Banskej St a nice zatiaľ nepodporuje predaj lístkov na IC vlaky a do zahraničia, ale aj na tom sa už pracuje.
Viac info: www.banskastanica.sk

Tagged as: , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics