Literárny Campus
workshop
pondelok - sobota, 3. - 8. 10. 2011

literarny_campus_2010_ucastniciInteraktívne poetické a prozaické tvorivé dielne kreatívneho písania pod vedením Matheja Thomku (odborná asistencia: Andrej Šeliga, Saša Gr., Milan Ondruch). Celotýždňové stretnutie mladých autorov nielen z prostredia literárnych klubov, dielne tvorivého písania – v priestoroch Stanice Žilina-Záriečie, poézia v uliciach, recitácie a performance na verejných priestranstvách a v prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy na území Žiliny. Na záver v piatok 7. 10. 2011 – prezentácia tvorby členov literárneho campusu spojená s krstom zborníka.

Prihláška do Literárneho Campusu by mala obsahovať: meno, priezvisko, vek autora, telefonický a e-mailový kontakt, literárne úspechy, resp. publikovanie (tlač, internet) či účasť na tvorivých dielňach + krátku ukážku tvorby (5 básní resp. dva prozaické texty maximálne v rozsahu troch strán). Prihlášky zasielajte na e-mailovú adresu: mathej@seznam.cz, viac info: 0907 922 089 (Peter Staríček). Termín uzávierky prihlášok: 20. 9. 2011.

Počet účastníkov tvorivých dielní je z organizačných dôvodov obmedzený na max. 15, vstupný účastnícky poplatok: 20,00 €, súčasťou je bezplatná účasť na podujatiach festivalu.

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics