Ako sa jazyky učia polygloti
prednáška Lýdie Machovej
streda 26. 4. 2017, 19.00
VYPREDANÉ

Ako sa jazyky učia polyglotiUčíte sa angličtinu, nemčinu či iný jazyk, a máte pocit, že ste zostali na mŕtvom bode? Neviete sa v jazyku pohnúť napriek dlhým rokom chodenia na kurzy? Možno niečo v učení sa jazykov robíte nesprávne. Čo tak sa inšpirovať od ľudí, ktorí sa tých jazykov naučili už niekoľko?

Tlmočníčka a jazyková mentorka Lýdia Machová vám prezradí, ako na jazyky idú polygloti - ľudia, ktorí plynule ovládajú viac ako 5 jazykov. Osobne ich pozná niekoľko desiatok a sama sa plynule dohovorí v 7 jazykoch bez toho, aby niekedy žila v zahraničí.

Na prednáške Lýdia porozpráva o niekoľkých polyglotoch a o tom, ako sa učia jazyky. Metód je veľmi veľa, ale všetci polygloti majú niekoľko vecí spoločných. Tieto princípy učenia sa jazykov si môžete aj vy jednoducho osvojiť a zaradiť ich do svojho každodenného života. Nejde totiž o žiadne zložité metódy bifľovania, a nepotrebujete na ne žiaden špeciálny talent.

Najväčší rozdiel medzi polyglotmi a väčšinou ľudí je v tom, že polygloti sa neučia jazyky v škole alebo na kurzoch. Takéto metódy totiž samé osebe nie sú veľmi efektívne, čo všetci veľmi dobre poznáme z vlastnej praxe. Ako sa teda učia? Dozviete sa na prednáške.

Pozrite si video, ako Lýdia v 7 jazykoch hovorí o svojich obľúbených knihách:

Príďte nabrať novú motiváciu do učenia sa jazykov na prednášku polyglotky, ktorá jazykmi priam žije. 

www.jazykovymentoring.sk
Udalosť na facebooku: Ako sa jazyky učia polygloti @Žilina

Podujatie je vypredané, ďakujeme za záujem a pochopenie.

Vstupné: 5,00 / 3,00 € (dospelí / študenti)
Predpredaj: http://bticket.sk/ako-sa-jazyky-ucia-polygloti–zilina
Kontakty a viac info: Lýdia Machová, lydia@jazykovymentoring.sk, 0950 590 064

Stanicu podporuju

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics