Cestou necestou
cestovateľský festival
piatok 31. 3. 2017, 18.00
VYPREDANÉ

Marcové vydanie populárneho cestovateľského festivalu s troma dobrodružnými prezentáciami.Cestou necestou

18.00 Zuzana Remišová, Martin Remiš: Odtrhnúť sa na pol roka, zdolať Mongolsko a uviaznuť na Sibíri
Či takto si svadobnú cestu nepredstavujete? Nevadí, ani my sme netušili, ako to dopadne. Proste sme si poskladali náš domček na kolesách a vyrazili. Za 6 mesiacov sme prešli 35 000 km, zvládli teploty od +30°C do -26°C, naháňali mongolské jaky aj orlosupy, spálili sa na púšti Gobi a otužovali v jazere Bajkal. Čerešničkou bola BAM road - jedna z najnebezpečnejších ciest sveta, kde vás adrenalín fackuje každý deň a musíte sa spoľahnúť len sami na seba… no niekedy ani to nestačí. To všetko vo dvojici a v jednom aute.

19.30 Peter Koutný: Etiópia
Jedna z mála afrických krajín, kam sa primárne nechodí za zvieratami. Krajina, v ktorej sa našli najstaršie pozostatky predchodcu človeka, a v ktorej vám ponúknu fantastickú kávu. Pokiaľ chcete navštíviť najkrajší kostol v krajine, nesmiete trpieť závratmi, inak padnete do dvestometrovej priepasti. Krajina, ktorú preslávili agresívne kmene Surma a Mursi. A krajina, v ktorej sú asi najkrajšie ženy v Afrike.

Peter je jedným zo spoluzakladateľov Victory Travel.

20.30 prestávka

20.45 Tomáš Vilček: Cesta okolo sveta Tomas World Expedition
Cestovateľská vášeň Tomáša prinútila zbaliť si caky-paky a vyraziť na vandrovku do sveta. Irán, Afganistan, India, Bolívia, Pobrežie Slonoviny a oveľa viac. Na ceste okolo sveta zažíva nevídané dobrodružstvá a stretáva mnoho inšpiratívnych ľudí. Ocitá sa zoči-voči občianskym vojnám, teplotným extrémom, pozerá do tváre tým najstrašidelnejším chudobám… Popritom stopuje tisíce kilometrov a kempuje v divočine pod miliónmi jagavých hviezd. Cestuje v čase, aby sa nadýchol čarovnej histórie a dotkol fascinujúcich kultúr. Táto cesta vás vtiahne do silných exotík. Tak autenticky, až zabudnete, že ste na festivale. Pridajte sa k Tomášovi, bude to vzrušujúca jazda svetom.

Počas večera budete môcť ochutnať poctivú kávu z Etiópie, ktorú vám pripraví Habesh Coffee.

www.cestounecestou.sk
Udalosť na facebooku: Cestovateľský festival Cestou necestou v Žiline

Podujatie je vypredané, ďakujeme za záujem a pochopenie.

Vstupné v predpredaji: 6,00 €
Na mieste: 7,00 / 6,00 € (dospelí / študenti)
Predpredaj: www.predpredaj.sk
Vstupenky si môžete kúpiť online, osobne na ktoromkoľvek z predajných miest Predpredaj.sk alebo priamo na Stanici.

Stanicu podporuju

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics