Cestovateľské kino: Vietnam a Kambodža – skvosty Indočíny
prednáška
štvrtok 9. 2. 2017, 19.00

Vietnam a KambodžaZažite unikáty Indočíny, ktoré nemajú na svete obdobu: vodné bábkové divadlo v Hanoji, architektonický div sveta – starobylý komplex Angkor Wat, očarujúce scenérie legendárneho zálivu Halong Bay, kozmopolitný Saigon, kráľovský pokoj v Hue aj oddych na najkrajších plážach. Vietnam a Kambodža, dva skvosty juhovýchodnej Ázie, každý vás očarí niečím úplne iným. Nádych komunizmu, skvelá kávička, najviac motoriek na svete a bláznivá farebná delta Mekongu – to všetko v jedinej krajine, vo Vietname. K tomu monumentálne chrámy stratené v džungliach kambodžského Angkoru. Nesmie chýbať fantastická kuchyňa, či rozmanité tváre miestnych plné úsmevov ale i stôp nedávnych tragédií, nesúce hrdo ďalej bohaté dedičstvo svojich predkov.

Skvostami Indočíny vás prevedie cestovateľka Monika Szabová.

Vstupné: 3,00 / 2,00 € (dospelí / študenti)
Predpredaj: www.predpredaj.sk
Vstupenky si môžete kúpiť online, osobne na ktoromkoľvek z predajných miest Predpredaj.sk alebo priamo na Stanici.

Stanicu podporuju

Tagged as: , , , , , ,

2 Komentáre

  1. Dobrý deň,
    bolo by možné zarezervovať si dva lístky na prednášku o Vietname a Kambodži a kúpila by som ich priamo tam na mieste v čas prednášky? Ďakujem krásne za odpoveď.

    S pozdravom,
    Adriána Marušinová

  2. Dobrý deň,

    lístky na podujatia už nerezervujeme, ale predávame cez systém Predpredaj.sk.

    Vstupenky na prednášku si môžete kúpiť online tu: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/10037/cestovatelske-kino-vietnam-a-kambodza–skvosty-indociny, osobne na ktoromkoľvek z predajných miest Predpredaj.sk alebo priamo na Stanici.

    Ďakujeme za pochopenie.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics