Medzi pohybom a slovom
workshop osobnostného a kreatívneho rozvoja
štvrtok - piatok, 1. - 2. 12. 2016, 17.00 - 20.00


Workshop je ponukou prehĺbiť individuálny proces tvorby pohybu a slova. Práca sa zameriava na zvedomenie intímneho zážitku z neverbálneho a verbálneho spôsobu sebavyjadrenia účastníka. Čas a priestor budú venované preskúmaniu vzťahu telesného prežívania, emócie, myšlienky, predstavy. Účastník bude podporený vo vytváraní pohybu a slova, povoľujúc poéziu, ktorá im je vlastná. Pozornosť sa zameria na zvedomenie vrstiev (ne)verbálneho sebavyjadrenia a hlbších významov individuálneho pohybu. Ten v každej chvíli spoluvytvára slovný prejav.

Workshop je určený pre ľudí, ktorí majú záujem o prehĺbenie vedomia telesného prežívania za účelom sebarozvoja a obohatenia svojho tvorivého procesu v každodennom živote alebo v zamestnaní.

Workshop povedie Roberta Štěpánková, tanečno-pohybová terapeutka, tanečníčka a psychologička. Aktuálne pracuje ako psychoterapeutka, vedie vlastné workshopy na Slovensku a v zahraničí (Es, Nl, Čr, Fr). Tvorí tanec na báze instantnej kompozície.

Vyštudovala psychológiu v Brne a tanečno-pohybovú terapiu v Holandsku, kde stále žije. Počas štúdia v Španielsku c 2009 začala študovať súčasný tanec. Zážitok z tanca ju priviedol k potrebe venovať sa ´telu v pohybe´. ako dôležitému zdroju informácie o prežívaní v každodennosti i v psychoterapii. Pohyb je pre ňu prostriedkom sebavyjadrenia, ktorý každého z nás charakterizuje a dotvára v každej chvíli. Aktuálne sa venuje psychoterapii a vedeniu vlastných workshopov zameraných na podporu sebarozvoja a tvorivosti na Slovensku a v zahraničí. Špecializuje sa na instantnú kompozíciu tanca, spolupracuje s umelcami u nás a v zahraničí.

Prihlášky a info: robi.stepankova@gmail.com
Cena: 30,- eur
Prihlášky do 19. 11. a študenti: 25,- eur
Účastnícky poplatok môžete uhradiť online cez www.predpredaj.sk alebo osobne na Stanici.

Stanicu podporuju

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics