Novinky v celoročných kurzoch pre deti

25811921163_d026c68a4c_z1Zmeny na Stanici boli sú aj budú vždy v kurze, pretože z času načas je príjemné opustiť zabehnuté koľajnice a nechať sa uniesť novým nápadom. Rovnako považujeme za užitočné mať slobodu meniť to, čo už nefunguje, čo nás časom unavuje, alebo už vyšlo z módy. Dôsledkom takéhoto postoja sú tiež každoročné zmeny a novinky v celoročnom programe detských ateliérov - stručne uvádzame tie aktuálne:

>> Spúšťame nový druh programov pre 8 a viac ročné deti, pretože doba je rýchla a niektorým z nich možno dobre padne zopár svižných rýchlokurzov. Vsádzame na overených lektorov odborníkov, ktorí zaručia hutnosť, svižnosť a kvalitu prevedenia a veríme, že 3-mesačná doba trvania neomrzí, ale naopak zaujme. Začíname kurzom zameraným na zátišie a typografiou.

>> Mierne sme pozmenili koncept výtvariek - zopár rozdielov medzi Pidivýtvarkou a Minivýtvarkou nájdete tu.

>> Striedavé pondelkové doobedia pre batoľatá sú vlastne jediné, ktoré ostali fakticky bez zmien. Od 12. septembra po celý školský rok platí pravidlo, že párny pondelok muzicírujeme (=Muzilenka) a nepárny pondelok tvoríme a vytvárame (=Pidipondelok). Program hudobného a výtvarného cyklu sa tento rok snažíme oveľa viac skĺbiť - takže bude tematicky prepojený a navzájom sa podporovať. Ak vám však práve vyhovuje termín konania “ob-týždeň”, nie je nutné navštevovať oba cykly zároveň. Čo sa tu asi výrazne zmení bude obsadenie - pretože najmladšie deti sa vyvíjajú najrýchlejšie - a tak sa tešíme na prílev úplne nových pididetí.

>> A tak ako týždeň začína najmenšími, v tejto sezóne bude končievať najstaršími. Otvorené piatkové popoludnia pre teenagerov (15.30 - 17.30). Teenageri si tento výtvarný klub zrejme nájdu aj sami, ale môžte im ho aj doporučiť …  Takto o rok už to nemusí byť v ponuke…

>> Kto sa nechce viazať k pravidelnej návštevnosti, okrem všetkého vyššie spomínaného v priebehu roka vyprodukujeme ešte ďalšie kvantum kultúrnych lahôdok pre deti, víkendových workshopov, detských sympózií - sledujte náš program!

>> S organizátormi a lektormi Detskej Stanice sa môžete stretnúť a viac detailov sa dozvedieť pri neformálnej administrácii a Zápise - v utorok 6. septembra 2016.

>> Informácie v tieto dni často dopĺňame a aktualizujeme - ak niečomu nerozumiete, ste zmätení a chcete sa informovať, kontaktujte 0907 178 756, hanka@stanica.sk

Tagged as: ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics