DTBZ
detské letné sympózium s M.T.
pondelok - piatok, 11. - 15. 7. 2016

27018185763_52d5c45e2f_zNa Stanici prebiehala od februára pravidelná séria workshopov pod vedením zvukového umelca Jiřího Suchánka zameraných na výrobu experimentálnych hudobných nástrojov a hru na ne. V priebehu letného sympózia na tieto workshopy nadviažeme, v spolupráci s novým lektorom.

Mira Tótha sme oslovili s víziou rozvinúť hudobnú aj divadelnú zložku projektu, doplniť ho o prácu s hlasom a pripraviť performance na letný festival experimentálneho divadla Kiosk - na konci júla.

M.T. je skladateľ, režisér, saxofonista a vokalista. Špecializuje sa na súčasnú, experimentálnu a improvizovanú hudbu, je tiež autorom viacerých audiovizuálnych projektov, a takisto skladá filmovú hudbu. Študoval kompozíciu u Ilju Zeljenku, Jevgenija Iršaja a Vladimíra Godára, v súčasnosti pôsobí na pražskej FAMU.

Účasť na letnom sympóziu nie je nutne podmienená účasťou na predchádzajúcich workshopoch. Projekt je stále otvorený pár vážnym (zároveň však veselým .-) ideálne vo veku okolo 10 rokov - bez ohľadu na doterajšie hudobné zručnosti a skúsenosti.

Nejedná sa o klasický denný tábor, ale o účasť na umeleckom projekte. Čas denného pobytu (>> okolo 5 hodín denne) si s účastníkmi doladíme podľa vzájomných možností, poplatky stanovujeme podľa zásluh.-) (>> 50,00 € / 5 dní maximum)

Info a prihlasovanie: 0907 178 756, hanka@stanica.sk (Hana Hudcovičová Lukšů)

mesto2016

Stanicu podporuju

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics