Grilovacia Vegánska nedeľa
komunitná večera
nedeľa 15. 5. 2016, 17.00

Vegánska nedeľaPre niektorých je máj lásky čas, pre nás je to máj prvej vegánskej grilovačky čas! Vyperte zástery, vyleštite grily a špízové náradie, naložte tofu a zeleninu do pácu, sezóna začína! Na grilovaciu vegánsku nedeľu nie sú potrebné žiadne zložité prípravy, i keď je pravda, že namiešať tú správnu marinádu je niekedy hotová alchýmia. Vystačíte si s olejom, cesnakom, tajným pomerom korenín, alebo pridávate aj iné nevšedné ingrediencie? Prídte sa predviesť a pochutnať si na prvú jarnú outdoor vegánsku nedeľu.

Ako fungujú vegánske neďele a ako sa do nich môžete zapojiť:

Vegánske nedele sa na Stanici konajú raz mesačne a každá nedeľa má svoj prívlastok (strukovinová, indická, tradičná, vianočná), ktorý Vám napovie, na aké jedlo sa môžete tešiť a v akom duchu môžete aj Vy jedlo na spoločný stôl navariť.

Vstup na večeru je zadarmo, avšak na stoloch sa vždy nachádzajú kasičky na dobrovoľný príspevok z ktorých hradíme náklady na suroviny organizačnému tímu, ktorý dbá na to, aby na stole bolo vždy aspoň niečo. Všetky zvyšné peniaze vždy na konci roku spočítame a venujeme organizáciám, ktoré sa venujú opusteným zvieratám. Nikto z nás sa na akcii osobne neobohacuje a je len na Vašom vedomí, svedomí a pochutení, koľko sa rozhodnete prispieť.

Ešte väčším ocenením našej práce je však Vaše aktívne zapojenie sa do vegánskych nediel. Našou ambíciou je, aby sa z vegánskych nediel stala komunitná akcia v tom správnom zmysle a do varenia sa ste sa zapojili aj Vy, naši hodujúci. Nemusíte variť ako pre armádu, stačí, že Vaše jedlo bude vegánske a varené s radosťou.

Konzumné dobrovoľné.

Stanicu podporuju

Tagged as:

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics