Café Európa: Kam smeruje Rusko?
diskusia s kávou a koláčom
streda 27. 4. 2016, 17.30

Vladimir PutinDiskusia s Alexandrom Dulebom a Martinom Kačom. Je Putin partnerom alebo protivníkom Európy? Kde všade má Rusko prsty na Slovensku? V akej historickej etape sa Rusko politicky nachádza?

Alexander Duleba je riaditeľom Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku a vedúci výskumník programu Východná Európa. Venuje sa výskumu zahraničnej politiky SR, domácej a zahraničnej politiky krajín bývalého ZSSR, predovšetkým Ruska a Ukrajiny, Európskej politike susedstva a energetickej politike SR/V4/EÚ.

Martin Kačo je riaditeľom Odboru spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Moderuje Fedor Blaščák (Memory Kontrol).

Diskusiu organizujeme v rámci cyklu Café Európa, ktorý ponúka príjemný a neformálny priestor pre diskusiu o témach s európskym rozmerom pod záštitou Zastúpenia Európskej komisie na Slovensku, v spolupráci so Slovak Foreign Policy Association, Ad hoc - Slovakia a mediálnym partnerom EurActiv.sk. Debaty pri „kávičke a koláčiku“ sú dnes už pravidelnou súčasťou spoločenskej diskusie o našom mieste v súčasnej i budúcej Európe.

www.cafeeuropa.sk

Vstup voľný. Káva, čaj a koláč je na náš účet.

Ak si chcete urobíť prípravu na diskusiu, pozrite si nasledovnú diskusiu z Viedne:

Iniciatívu Memory Kontrol podporuje Nadácia ERSTE.
podpora-nadacia-erste
Stanicu podporuju

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics