Divadlo ZkuFraVon: Grimmovci, zakliati bratia
divadlo pre deti
sobota 19. 3. 2016, 16.00
VYPREDANÉ

Divadlo ZkuFraVon: Grimmovci, zakliati bratiaVšetko sa to začalo v časoch, keď sa ešte zaklínalo a čarovalo. Keď lesy boli plné zázračných bytostí, v zámkoch žili králi a princezné a o ich ruku bojovali udatní rytieri. Takýto nebojácni sú aj rozprávkoví bratia Jakub a Viliam. Putujú svetom a bojujú s neporaziteľnými obrami a zlými čarodejnicami.

Skutoční Jakub a Viliam Grimmovci boli zberatelia ľudových príbehov, ktorí ich nielen zapisovali, ale aj upravovali a vďaka svojej veľkej fantázii aj domýšľali. Rovnako diváci predstavenia sa prenesú do magického sveta a spolu s bratmi budú bojovať s obrom, navštívia zlú kráľovnú z rozprávky o Snehulienke alebo budú čeliť vlkovi z Červenej čiapočky aj ďalším známym i neznámym rozprávkovým postavám. Predstavenie je plné kúziel, vizuálnych efektov a neočakávaných prekvapení. Na svoje si príde celá rodina.

Divadlo ZkuFraVon vzniklo v roku 2012 s myšlienkou vytvoriť predstavenie, ktoré by sa zmestilo do dvoch kufrov. Svojho diváka si našlo v mnohých škôlkach, školách ale aj na rôznych festivaloch. Pozitívnu odozvu malo aj u dospelého diváka vďaka humoru, cirkusovým prvkom a brisknosti gagov. Snáď aj kvôli tomu bolo ocenené cenou „Zlatý Gunár“ v kategórii „Produkcia pre deti a mládež“ na festivale Kremnické Gagy 2013.

Podujatie je vypredané, ďakujeme za záujem a pochopenie.

Vstupné: 4,00 € / osôbka alebo osoba od 3 rokov, z dvojice rodičov jeden neplatí.
Obmedzená kapacita hľadiska, svoje vstupenky si prosím rezervujte: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Stanicu podporuju

Tagged as: , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics