Kinobus 2015
(nielen) filmový festival
piatok – nedeľa, 4. – 6. 9. 2015

Nikdy nie je neskoro!Téma: Neskoro
Trasa: Podbrezová – Čierny Balog – Brusno

Síce neskoro, ale predsa sme si povedali, že jeseň bez Kinobusu by nás zastihla nepripravených. Vďaka pružnosti reakcií Horehronia a odolnosti miestnych kinosál voči času a rekonštrukciám však Kinobus môže uť dvanásty krát vyraziť na cestu. Ústrednou témou tohtoročného kinematografického potulovania je pre Kinobus aj pre súčasnosť charakteristické „Neskoro“.

Ak nezmeškáme, počas troch dní navštívime Podbrezovú, Čierny Balog, Brusno, filmy v miestnych kinosálach premietneme vo formátoch od 70 mm po DVD, a od Terminátora po Spievajúceho drozda, spoznáme Železiarne v Podbrezovej, Dallas susediaci s Bostonom v Brusne, prevezieme sa tou istou železnicou, ktorou prišli brigádničky do Nevery po slovensky, vypočujeme si prednášku o rómskom holokauste v Čiernom Balogu, aj zaplačeme nad stavom starých kúpeľov v Brusne.

To hlavné sa však, tak ako zvyčajne, bude odohrávať pomedzi riadky: raňajky pred kinom, spoločné foto, lokálne filmové lahôdky, nezabúdajúci premietači, komplikácie s vegetariánmi, Karosy a šoféri v košeliach. A konečne sa naše meškanie stane konceptom. Nastavte si pre istotu dva budíky a príďte!

www.kinobus.sk
www.facebook.com/KinobusFestival

Festivalová permanentka: 16,00 / 12,00 € (dospelí / študenti)
Nocľah v spacáku a karimatke: 2,00 € / noc
Info, prihlasovanie: martin@stanica.sk, 0908 938 339

Stanicu podporuje

Tagged as: ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics