Noc literatúry hľadá dobrovoľníkov

Noc literatúry 2013 / dobrovoľníci
Na niektoré podujatia si sami nevystačíme. Zvlášť, keď sa dejú v jednom čase na rôznych miestach. V takom prípade sa obraciame von a hľadáme ľudí, kamarátov, dobrodruhov, akčných pomocníkov…dobrovoľníkov! Noc literatúry je práve takým projektom. Prebieha na ôsmich miestach súčasne. Na každom z nich sa číta, na každé z nich prichádzajú v polhodinových intervaloch vždy noví poslucháči. Aby bolo všetko pod kontrolou, potrebujeme byť pri tom viacerí.

Noc literatúry je tento rok 13. mája (streda). Úlohou dobrovoľníkov bude príprava priestoru pred čítaním, koordinácia návštevníkov, pečiatkovanie ich brožúrok, staranie sa o čítajúcich a dohliadnutie na ukončenie čítania v stanovenom čase. Každý dobrovoľník získa voľné vstupy na podujatia Stanice Žilina-Záriečie.

Ak máte záujem zapojiť sa a byť súčasťou realizačného tímu, prihláste sa mailom na barbora@stanica.sk (Barbora Uríková) alebo na telefónnom čísle 0902 152 109 najneskôr do utorka 12. mája, 12.00.

Ďakujeme za záujem a tešíme sa na vás!

Tagged as: , , ,

4 Komentáre

  1. Dobrý deň,

    mám záujem byť jednou z Vašich dobrovoľníčok.

    Ďakujem :)

  2. Ahoj Anna,
    vďaka za záujem. Napíš prosím na mail uvedený v článku a pošlem ti viac podrobností.

  3. Nemohli by ste upresniť niektoré lokality? Športová hala má viac vchodov, to isté rádioterapia v nemocnici má podľa GOOGLE street view zadný alebo bočný vchod z dvoch strán. Ďakujem

  4. Každé miesto, ktoré pozostáva z viacerých objektov, bude dôkladne vyznačené šípkami, aby návštevníci neblúdili a vedeli sa rýchlo zorientovať. Ale upresníme aj v článku, ďakujeme za pripomienku.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics