Fest Anča hľadá dobrovoľníkov

Chceš byť súčasťou medzinárodného festivalu animovaného filmu Fest Anča? Spoznať animátorov z celého sveta? Pridaj sa do organizačného tímu! Anča hľadá šikovných dobrovoľníkov.Fest Anča 2015

termín: 23. – 28. jún 2015
miesto: Žilina
kontakt: dobrovolnici@festanca.eu
záväzné prihlášky posielať do: 5. júna 2015

Čo ťa čaká
Dobrovoľník na Fest Anči nezaháľa, no zato môže s hrdosťou nosiť krásne tímové tričko Fest Anča. Je veľmi dôležitý, pretože je prvou osobou, na ktorú návštevníci na festivale natrafia. Milým úsmevom a príjemným vystupovaním víta či informuje divákov a spríjemňuje festivalovú atmosféru. Dobrovoľníctvo na Fest Anči má veľa podôb. Od kreatívnych príprav festivalu, cez vítanie návštevníkov a poskytovania informácií, predaj a kontrolu akreditácií či vstupeniek, pomoc pri workshopoch, predávanie v stánku až po samotné premietanie filmov. Dobrovoľník pracuje denne 6 hodín podľa dohodnutého pracovného rozpisu a zvyšok dňa sa môže venovať festivalovému programu. Na Fest Anči sa stále niečo deje od rána až do noci, a preto treba rátať aj s prípadnou výpomocou v daných hodinách.

Výhody
Získaš voľný vstup na Fest Anču 2015 aj pre Tvojho kamaráta či kamarátku a darčekový balík od Fest Anče. Máš možnosť uplatniť svoje osobité schopnosti v praxi, nadobudnúť nové známosti a kontakty, overiť si svoje silné stránky a vychytať muchy v tých slabších. Pretože si šikovný, dostatočne zodpovedný, flexibilný a nebojíš sa improvizovať, Fest Anča bude pre teba zážitkom leta! Uvidíš filmy, aké v kinách nepremietajú a odreaguješ sa na koncertoch, workshopoch a pod… V prípade potreby Ti radi vystavíme potvrdenie o dobrovoľníckej činnosti na festivale, ktoré si na škole môžeš uplatniť ako odpracovanú prax.

Užitočné info
Prvé inštruktážne stretnutie dobrovoľníkov sa bude konať v utorok 23. 6. 2015 o 11.00 v Žiline v kultúrnom centre na Stanici Žilina- Záriečie, kde sa dozvieš podrobné informácie o priebehu festivalu a rozdelení konkrétnych pracovných úloh. Súčasťou utorkového programu je aj podvečerná grilovačka, kde sa na teba už teraz tešia organizátori festivalu. Ubytovanie na Fest Anči je v stanovom mestečku priamo v areáli Stanice Žilina-Záriečie, kde sú sprchy aj toalety.

Stačí sa prihlásiť, prísť koncom júna do Žiliny a uvidíš a zažiješ veľké veci!

www.festanca.sk

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics