Ateliéry, dielne a krúžky pre deti v sezóne 2014/15
>>rozvrh hodín

stnica2

>> V týždenných intervaloch majú prioritu formáty pre predškolákov a celé rodiny s malými deťmi - pidipondelky a minivýtvarka.
>> Z týždenného rozvrhu ubudli výtvarné dielne pre školákov, ale v skutočnosti na nich vôbec nezabúdame - im sú totiž určené pravidelne sa vyskytujúce víkendové detské sympóziá a všetky prázdninové workshopy, ktorých sa v priebehu roka nájde viac než dosť - treba len sledovať aktuálny program a hlásiť sa.
>> V stredu ostala v rozvrhu“Výtvarka” pre teenagerov, tá má však charakter klubu, kam sa prihlásiť nedá(, treba jednoducho chodiť a chodiť na Stanicu, až jedného dňa už do tohto klubu patríte.).
>> Všetci tí, ktorým základná ani základná umelecká škola nestačí zrejme mieria na strednú a vysokú školu a potrebujú sa dobre pripraviť na prijímacie skúšky. Vieme ako na to - v okruhu našich známych je množstvo ľudí, ktorí s tým budú ochotne vedieť pomôcť.
>> A máme tu ešte aj krúžok, ktorý z priečinka umenie okato prečnieva, ale to vôbec nevadí - práve naopak, vzbudilo to veľký záujem - v tejto sezóne sa 6-ročné deti mali možnosť venovať matematike!

Rozvrh hodín
Pondelok
10.00 - 11.30
Pidipondelky - voľné tvorivé dopoludnia pre rodičov s batoľatami (cca od 1 do 3 rokov).
Prihlasovanie na pidipondelky nie je potrebné, dobrovoľné vstupné 2,- €/dieťa
15.30 – 17.00
M KREO*Minivýtvarka - kreslenie, maľba, grafika, modelovanie, nové médiá - výtvarná dielňa pre predškolákov vo veku 4 - 6 rokov.
Info a prihlasovanie: Martu Hlavajová, 0949 354 582, martu@stanica.sk

Utorok
16.00 – 17.30
M KREO*Minivýtvarka - kreslenie, maľba, grafika, modelovanie, nové médiá - výtvarná dielňa pre predškolákov vo veku 4 - 6 rokov.
Info a prihlasovanie: Martu Hlavajová, 0949 354 582, martu@stanica.sk

Streda
15.30 - 17.30
Výtvarka - výtvarný klub pre teenagerov
Info: Martu Hlavajová, 0949 354 582, martu@stanica.sk

Štvrtok
15.30 – 17.00
M KREO*Minivýtvarka - kreslenie, maľba, grafika, modelovanie, nové médiá - výtvarná dielňa pre predškolákov vo veku 4 - 6 rokov.
Info a prihlasovanie: Martu Hlavajová, 0949 354 582, martu@stanica.sk


Individuálne konzultácie a príprava na prijímacie pohovory na stredné aj vysoké školy
Mgr. Martu Hlavajová - všeobecné výtvarné zručnosti
Mgr. Katarína Gatialová - grafický dizajn, šperk, dejiny umenia
Mgr. art Ján Gašparovič - sklo
Mgr. art Peter Snadík - fotografia
MgA. Martin Krkošek - grafika, ilustrácia, animácia
V prípade iného špecifického záujmu vás vieme skontaktovať aj s ďalšími odborníkmi na výtvarné umenie, hudbu, divadlo, tanec, film a iné oblasti umenia a kultúry. Príprava prebieha podľa individuálne dohodnutého rozvrhu a finančných podmienok.
Info a sprostredkovanie kontaktu: Martu Hlavajová, 0949 354 582, martu@stanica.sk

mkreowb

* M KREO je mediálna agentúra, ktorá nám sama iniciatívne navrhla finančnú podporu skupín Minivýtvarky v celej sezóne 2014/15, čím iniciovala veľkorysejšie rozmýšľanie o jej obsahu, rozsahu aj dosahu.
Vážime si to a ĎAKUJEME!

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics