Kapor na scéne: O Snehulienke
divadelné predstavenie pre deti
sobota 17. 5. 2014, 17.00
vypredané

Podujatie je vypredané. Ďakujeme za záujem a pochopenie.

O SnehulienkeKto by nepoznal známy príbeh o Snehulienke … ale viete, ako vyzerá bežný deň Snehulienky v domčeku siedmych trpaslíkov? Prečo Hapčí stále kýcha a čo rozosmeje zamračeného Dudroša? V tejto verzii rozprávky si napr. deti spolu so Spachtošom pripomenú čísla na hodinách, s Vedkom zistia, čo sa môže stať, keď necháme v kúpeľni tiecť vodu bez dozoru. Budú mať možnosť naučiť Dudroša správne pozdraviť a možno aj princ bude pri prebúdzaní Snehulienky potrebovať malú radu a pomoc…Nebude chýbať ani zlá ježibaba a otrávené jablko. Skrátka, tradičná rozprávka v netradičnom zábavno-poučnom prevedení.

Scénar, réžia, účinkujú: Miška Pastorková a Jarka Hatiarová
Výroba bábok: Lukáš Tandara

Dĺžka predstavenia: cca 45 min

Vstupné: 4,00 € / osoba od 3 rokov veku, pričom vstupné platí iba jeden z rodičov.
Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Žilinská divadelno-improvizačná trojica „Kapor na scéne“ sa sformovala v roku 2009. Venuje sa humorným autorským predstaveniam pre všetky vekové kategórie. Okrem komédií pre dospelých („Rómeo a Júlia – najtragickejšia komédia všetkých čias“, „Macbeth“, „Jánošík – najhrdinskejšia komédia všetkých Slovákov“) a vlastných improvizačných večerov („Impro-kapro“) produkujú aj originálne humorno-edukatívne rozprávky pre najmenších (deti MŠ a 1. stupňa ZŠ). Vo svojich netradičných verziách rozprávok si zábavnou a nenútenou formou s deťmi pripomínajú základné návyky slušného správania, zdravého životného štýlu, dopravnej výchovy a pomáhajú tiež budovať pozitívny vzťah k prírode a zvieratkám.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics