DJ Vec & Martin Valihora, Zapaska (UA), DJ Milan 105 kg Krajčí
koncert & párty
piatok 9. 5. 2014, 20.00

DJ Vec & Martin ValihoraSpolupráca DJa Veca a bubeníka Martina Valihoru, v ktorej hrajú hlavnú úlohu improvizácia a freestyle. Duel bicie vs. gramofóny a sample na najvyššej úrovni v podaní dvoch fenoménov slovenskej hudobnej scény. V rámci koncertu Vec nebude stáť len za gramcami, ale pár skladieb aj naživo zarapuje a dočkáme sa aj nového spoločného treku.

Zapaska je spoločný projekt ukrajinskej dvojice Iany Shpachynska a Pavla Nechytaylo. Obaja hrajú v rôznych kapelách, Pavel sa zároveň venuje archeológii a Yana filozofii. Zapaska spája tieto dva svety do jedinečného indie popu. Odkrýva nánosy tradičnej ukrajinskej hudby a oživuje ju organickou zmesou tanečnosti, lo-fi minimalizmu, hip hopu či blues. Slovenské vydavateľstvo SLNKO RECORDS vydáva Zapaske v máji nový album Kontur.

Párty Endorfun Trial Bashavel II. - Guru Memories bude v réžii žilinskej legendy, ktorou nie je nik iný, ako DJ Milan 105 kg Krajčí.

Podujatie je oficiálnou afterpárty po štvrtkovom preteku ENDORFUN TRAIL - Beh Víťazstva 2014.

www.zapaskamusic.com
Udalosť na Facebooku: Stanica: DJ Vec & Martin Valihora + Zapaska (UA) + DJ Milan 105 kg Krajčí

Vstupné v predpredaji: 6,00 / 4,00 € (dospelí / študenti); na mieste: 8,00 / 6,00 €; vstup len na párty: 2,00 €
Účastníci preteku majú vstup na párty v cene štartovného a na koncert zvýhodnené vstupné 3,00 €.

Rezervácia vstupeniek: rezervacie@stanica.sk, 0948 344 606
Rezervované vstupenky je potrebné si vyzdvihnúť najneskôr 15 minút pred začiatkom podujatia, v opačnom prípade budú uvoľnené do predaja. Ďakujeme za pochopenie.

Tagged as: , , , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics