Začala pidisezóna 2013/14!

pidi1

Pidisezóna 2013/14 už začala.

V najbližších mesiacoch si vychutnáme vybrané jesenné a podzimné fenomény, nálady a dozrievajúce materiály. Napríklad v septembri vám už teraz zaručujeme modelovanie pokladničiek, gaštany, šarkany a jelene, v októbri navštívime dušičkové Mexiko a potom do vianoc ešte načneme tému o Zimnej záhrade. Ak to bude vhodné, raz za čas sa stretneme opäť v galérii Plusmínusnula. Pidipondelky boli a aj ostanú otvoreným prostredím pre stretávanie sa celých rodín s deťmi v predškolskom veku - a to batoliat aj škôlkárov. Pre tých, ktorí by chceli skúsiť cielenejšie rozvíjanie výtvarných zručností v malej skupinke samostatných detí predškolského veku (4-6 rokov) sme v tejto sezóne otvorili aj piatkovú Minivýtvarku.

16. septembra si zamodelujeme z hliny a vyrobíme prasiatko - pokladničku na celý rok.
23. septembra o 15.00 začne jelenia ruja. A jelene vtedy môžu vyzerať všelijako…
27. septembra nie je pondelok, ale bonusový rodinný pidipiatok!  V rámci osláv 10. narodenín Stanice sa koná happening “Stanica jedna nula - rodinný album” - a možete byť pri tom aj s deťmi. Najlepším jesenným rodinným priateľom je vlastnoručne vyrobený šarkan.
30. septembra
zúžitkujeme kopu gaštanov - tak, ako ste to ešte možno nevideli.-)

Pidipondelky sa konajú vždy v pondelok medzi 15.00 a 18.00 v ateliéroch alebo v detskom kútiku. Môžete prichádzať v akomkoľvek čase a nemusíte sa dopredu prihlasovať. Platí sa dobrovoľné vstupné do prasiatka - cca 2,- €/ dieťa

Tagged as: , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics