Kinobus BUDE!!! - Akreditácia otvorená

Kinobus 2013Nielen filmový festival sa opäť vracia na scénu. Po dlhej rozhodovaciej fáze, zapríčinenej nedostatkom financií, kedy bola samotná existencia festivalu na vážkach, sme sa aj tak rozhodli realizovať revitalizačný akt starých kín.

Termín je daný na 6. až 8. septembra 2013.

Vďaka okresanému rozpočtu a krátkosti času zamierime tento rok objavovať kiná na dolný Liptov, presnejšie do okolia Ružomberka. V tejto chvíli sú jasné dve zastávky – Lubochňa a Liknava (v hre boli aj Lúčky, čím by sme mohli tohtoročnú tému uzavrieť ako “L”, ale Lúčky predali 35mm premietačky pred siedmimi rokmi – každopádne kinosála priamo v budove kúpeľov nás stále láka).

Téma bude trocha polopatisticky reagovať na surovinu, ktorá je pre lokalitu príznačná. A tou je Voda. Takže čo vám môžeme sľúbiť z filmov, je napr. Fontána pre Zuzanu, a viac si radšej nechávame pre seba.

Pre tých, ktorým stačí tak málo informácií pre rozhodnutie navštíviť túto jazdu po kinách, ktoré len ťažko ešte niekedy budú premietať, je akreditácia otvorená. Kto čaká na viac filmov, obcí, akcií a informácií, má ešte čas. Ale vedzte, že vďaka obmedzenej kapacite 80 miest, sa jedná o jednoduchú rovnicu - kto skôr píše, ten ide.
Akreditácie a informácie na martin@stanica.sk.

Ďakujeme.

Tagged as: , , , ,

2 Komentáre

  1. aha na toto som predsa čakal s tou dovolenkou

  2. Prídete? Super!

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics