Prispejte opäť na rekonštrukciu Novej synagógy a buďte nesmrteľní dvakrát. Dvakrát!

Kto teraz dáva, dáva dvakrát. Prispejte teraz ľubovoľnou sumou na rekonštrukciu Novej synagógy a Nadácia VÚB prispeje rovnakou sumou. Asi netreba dvakrát vysvetľovať, že tak sa získaná podpora zdvojnásobí. A stanete sa tak aj súčasťou nesmrteľného diela od Ilony Németh, ktoré zostane jedinou trvalou súčasťou vznikajúcej kunsthalle - viac sa dočítate tu > na stránke Novej synagógy. Ďakujeme!

kupte_si_nesmrtelnost_dvakrat

Podarilo sa nám dostať medzi desať vybraných projektov, ktoré Nadácia VÚB pri príležitosti svojho desiateho výročia podporí sumou 10.000eur. Má to však podmienku - minimálne rovnakú sumu musíme vyzbierať aj my - samozrejme vy. Je tu teda ďalšia mobilizačná kampaň, ďalšie hľadanie nových darcov a znovuoslovenie tých doterajších. Desaťtisíc si predsa nenecháme ujsť a to, že vieme získať podporu potvrdzuje aj vaša nedávna aktivita, kedy ste nám za jeden mesiac dali viac než 400 darov (=hlasov), aby sme vyhrali 5-tisíc eur od Nadácie TA3. Podarilo sa a musí sa podariť aj teraz. Je nás predsa toľko.

Ako na to? Od júna 2013 navštívte stránku Ďakujeme.sk a podporte náš projekt rekonštrukcie Novej synagógy na kunsthalle. Môžete tak urobiť aj priamo tu alebo na stránke www.kunsthalle.sk kliknutím na vybranú sumu a “Chcem darovať”, čo vás presmeruje na platobný portál Ďakujeme.sk s naším projektom:

Chcem kúpiť nesmrteľnosť za:


Ďakujeme.sk

A na čo použijeme 20-tisíc euro, ak sa podarí vyzbierať desať a Nadácia VÚB prispeje ďalšími desiatimi? Chceme ich použiť na práce pripravované ešte v tomto roku. Najmä na výmenu strechy, kde sa nám podarilo už získať sponzorský materiál za vyše 50-tisíc eur a zaplatíme len časť klampiarskych prác. Podobne aj na základné elektroinštalácie, vykurovanie a podlahy, kedy platíme len práce a materiál získavame sponzorsky, vďaka čomu sa každá podpora znásobí niekoľkokrát a priblížime otvoreniu kunsthalle v roku 2014. Ďakujeme!

kupte_si_nesmrtelnost_dvakrat_dvakrat

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics