Bene: Slam poetry
workshop
sobota 23. 2. 2013, 14.00 - 17.00

Slam Poetry - City Art Fest NitraPozývame na sobotné popoludnie o Slam Poetry, slamovaní a slammeroch. Hosťom bude Bene, áno, ten hiphoper, ale zároveň autor zbierky Slovenčina pre samoukov/SPAM POETRY. Kornel Földvári nazval jeho riadky „poéziou všedného dňa“ a cení si na nich bizarné krátke spojenia s hlbšou logikou a iróniou podfarbený šibeničný humor. Ten si budete môcť vychutnať aj na večernej exhibícii.

Tvorivá dielňa pre tých, čo naberajú odvahu vystúpiť na pódium, aj tých, čo už na ňom niekoľkokrát stáli. Priestor, kde sa možno nechať inšpirovať alebo si vymeniť tipy a triky ako narábať s mikrofónom a publikom. Ako ovládnuť hlas a divákov. Kam usmerniť básnické črevo.

Nováčikov čaká úvod do slam-poetry, práca s mikrofónom, cvičenia na vytváranie rytmu, rýmovanie, tipy a triky, kde a ako hľadať inšpiráciu v príbuzných žánroch. A niečo aj pre ostrieľanejších – asociačné cvičenia, tvorba textov a ich brúsenie, pilovanie, leštenie, ako vytrieskať emóciu zo seba i z publika apod. Účastníci workshopu budú mať možnosť vyskúšať si nadobudnuté poznatky a zručnosti na večernej exhibícii.

Ak si ukecaný/á, toto je Tvoja príležitosť. Urvi sa z reťaze a ukáž, čo je v Tebe. Workshop povedú Jana Randa a Zuzana Grochalová.

www.slampoetry.sk

Účastnícky poplatok: 2,00 € (v cene voľný vstup na večernú súťažnú exhibíciu)

Prihlasovanie: Jana Bělohlávková, jbelohlavkova@gmail.com, 0944 379 588

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics