Hľadáme na Zemi, hľadáme vás…

Túto výzvu smerujeme najmä k rodičom, ktorým záleží na tom, aby umelecké vzdelávanie a výchova ich detí išli s dobou.

Ak o tom neviete, v Žiline sa to deje práve na Stanici. Pre deti od 6 do 15 rokov ponúkame 8 dlhodobých dielní a kurzov v oblasti výtvarného, filmového, pohybovo-divadelno-tanečného i hudobného umenia. Aby sme to celé už mohli naplno spustiť, hľadáme ešte niekoľko sympatických rodičov a detí, ktorí sem budú radi chodiť a spolupodieľať sa na vytváraní dobrej atmosféry v našej škole. A vieme, že kto hľadá, ten nájde.lsu

Zabezpečujeme:
* vyučovanie umenia inovatívnymi súčasnými metódami s využitím všetkých dostupných možností (klasické aj nové techniky - grafika, keramika, fotokomora, počítače a bohaté technické zázemie, informácie, know-how)
* projektové metódy vyučovania vedúce k dlhodobým a zmysluplným výsledkom
* tím kvalifikovaných a nadšených mladých pedagógov
* originálne prezentácie vyučovacích výsledkov tvorivými a súčasnými spôsobmi
* blízky kontakt s umelcami a prostredím súčasného umenia
* prostredie s domáckou atmosférou pre návštevníkov a s dobrými službami pre čakajúcich rodičov (kaviareň, wi-fi, dvor, záhrada, parkovanie)
* multikultúrne prostredie a kontakt s cudzincami (zahraniční umelci, EVS dobrovoľníci)
* vzdelávanie pod dobre zavedenou značkou Stanice
* nie len tak hocičo:-)

V množstve aktivít, ktoré na Stanici robíme, môže niekomu vzdelávanie nevyniknúť alebo zanikať, fakt je však ten, že sa mu systematicky venujeme už viac ako desaťročie. Voľnočasové vzdelávacie aktivity tu boli dokonca skôr ako Stanica - pamätníci si možno ešte vybavia Ateliér na Mariánskom námestí (2000-2003), ktorý sa stal našou prvou permanentnou prevádzkou.

Koncept Ľudovej školy umenia nadväzuje na naše najlepšie skúsenosti z predchádzajúcich rokov a dlhodobo smeruje k vízii umeleckej školy alebo systému profesionálnych ateliérov s integrovaným  vzdelávacím programom. Úroveň kvality máme nastavenú vysoko a pod ňu už rozhodne ísť nechceme. K pedagogickej spolupráci oslovujeme výhradne tvorivých profesionálov a čerstvých absolventov VŠ s dostatkom energie a nadšenia pre inovatívne vzdelávacie projekty.

Konkrétnejšie informácie k jednotlivým dielňam vám rada poskytne Martina Hlavajová na tel. čísle 0949 354 582 alebo mailom na martu@stanica.sk.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics