Aj deti idú na cyklojazdu

V sobotu 22. septembra  vás voláme na Veľkú Žilinskú Cyklojazdu, pretože nielen dobrou kultúrou je človek živý a zdravý, ale aj primeraným športom. Pre rodičov s deťmi máme dokonca návrh, ako elegantne spojiť jedno s druhým. Podľa tohto kritéria voľte teda možnosť A alebo B.

A) Ak sú vo vašej cykloskupine deti, alebo máte radi divadlo postupujte takto:
O 16.00 hodine pribicyklujte na Stanicu, kde vám THeatro Štvorkolka zahrá rozprávku o Dlhom Širokom a Bystrozrakom a o princovi, ktorý odišiel do sveta na rodinnom bicykli. Vstupné na divadlo bude  3,- €, pre tých s bicyklom však iba 2,- €! Ako darček k tomu navyše dostanete reflexné pásiky, aby ste svietili aj v tme.
Keď bude rozprávky koniec, zazvoní bicyklový zvonec. Sadneme na bicykle a pridáme sa k  hlavnému prúdu cyklojazdy, ktorý bude prechádzať okolo Stanice.

B) Ak ste bežný dospelý cyklista, ktorý si na motiváciu rozprávkami nepotrpí:
Cyklojazda začína na Hlinkovom námestí o 17.00 - ako obvykle.

Trasa je vyberaná s ohľadom na účasť detí, na náročnosť terénu a bezpečnosť. Určite má zmysel ak sa zúčastníte čo i len kúsku spoločnej jazdy a zvýšite tak objem cyklistov upozorňujúcich touto akciou na nutnosť zaviesť lepšie podmienky pre bicyklovanie v našom meste. Bicyklovať môžete dokedy len vás to bude baviť, predpokladaný záver akcie je okolo 18.15. Koniec má taktiež minimálne dve verzie:-)
A) v Synagóge, kde práve končí mesiac trvajúce Pootvorenie
B) na Stanici, kde večer pokračuje premietaním filmu O mladých rodičoch 2.
cyklo

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics