Rozlúčková Vegánska nedeľa
piknik
nedeľa 26. 8. 2012, 17.00

Vegánska nedeľaPopulárne gastro-podujatie poslednýkrát pod taktovkou Nataše Prelog zo Slovinska, ktorá sa po ročnej dobrovoľníckej stáži na Stanici vracia domov. Tentokrát sa bude experimentovať s jedlom na všetky možné vegánske spôsoby, vítané sú aj vaše recepty rôznych druhov.

Podujatie organizuje Nataša Prelog (Slo), aktuálne pôsobiaca ako dobrovoľníčka na Stanici v rámci Európskej dobrovoľníckej služby programu EÚ Mládež v akcii.

Mládež v akcii

Stiahnite si recepty z Gulášovej vegánskej nedele, Grilovanej vegánskej nedele, Tradičnej vegánskej nedele a Sladkej vegánskej nedele.

Konzumné dobrovoľné.

Fotografie nájdete na našom flickri TU.
Recepty - Rozlúčková Vegánska nedeľa .
Video nájdete tu: Sladká, Tradičná, Grilovaná, Gulášova a Rozlúčková Vegánska nedeľa.

Tagged as: , , , , , , , , , , ,

3 Komentáre

  1. veľmi sa na akciu teším - v júli mi chýbali fajn ľudia, s ktorými som sa tam zoznámila a tiež nejaká tá inšpirácia… verím, že vegánska nedeľa ostane v Stanici zachovaná a “neodíde” spolu s Natašou…

  2. Snažíme sa akciu udržať aj po Natašinom návrate do Slovinska. Keby ste chceli pri tom pomôcť, vítame!

  3. Rozpravali sme sa s Jakubom na poslednej akcii o pomoci pri priprave dalsich veganskych nediel…. Nemam ale na Jakuba kontakt - zabudla som si vypytat, aby som sa mu ozvala a v kontaktoch som ho nenasla… Mozete mi, prosim, posunut e-mail alebo mobil? Dakujem!

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics