Pondelkový detský kútik a filmfárová sobota v máji

jasaprsoMáme tu svieži a voňavý máj, nech sa páči, k tomu všetkému, čerstvý program pondelkového detského kútika Stanice - pre celé rodiny s deťmi v predškolskom veku.
Až do letných prázdnin fungujeme každý pondelok od 15.00 do 18.00. Májová rodinná sobota, tentoraz filmová, bude 26.mája.
7.5. Domček, domček, kto v tebe býva – rekonštrukcia záhradného detského mobiliáru a výroba domčekov pre hmyz – voľná aktivita v detskom kútiku, vstupné dobrovoľné
14.5 Kvetináče – modelovanie nádob z hliny, tvorivá dielňa (16.00-18.00), vstupné 2,- €/ dieťa
21.5. Piknik a la Francúzsko - aktivita s francúzskou dobrovoľníčkou Mathilde, vstupné dobrovoľné
28.5. Jaška a Pršo sa vyfarbujú – obrazce z farebného piesku, tvorivá dielňa v ateliéri a v záhrade (16.00-18.00), vstupné 2,- €/ dieťa

26. mája podvečer premietneme rodinný rozprávkový film Fimfárum – do tretice všetko dobré 3D. Kto v kine potrebuje svoje 2D okuliare, nech si ich vezme so sebou, 3D okuliare nebudete u nás potrebovať.-)

Pondelkové detské popoludnia sú voľným cyklom aktivít a tvorivých dielní pre deti v predškolskom veku (0-6 rokov) a ich rodičov. V areáli Stanice nájdete detské kútiky - interiérový aj outdoorový. Stanica pripravuje tiež programy pre staršie deti, programy pre školy, občasné víkendové detské programy a prázdninové intenzívne umelecké workshopy.

Tagged as: , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics