Jún-jahoda-ponožka-voda-pošta a iné v detskom kútiku Stanice

jah_dky1Máme tu jún. Radi by sme vás pozvali na posledné 4 tvorivé pondelky v poradí, ktorými uzavrieme úspešnú detsko-rodičovskú sezónu 2011/12. Témy sme zostavovali najmä v duchu blížiacich sa prázdnin, oddychu, dovoleniek. Nebojte sa, nebudú to úplne posledné pondelky, všetci vnímame, že projekt sa osvedčil a tak po prázdninách,v septembri, cyklus rozbehneme znova.
Tiež v sobotu 16.6. by popoludnie na Stanici malo byť veselé a rodinne príťažlivé - spojené s jednoduchou sieťotlačovou dielňou a divadlom o vajci, ktoré išlo na vandrovku. Divadlá zjavne na rodinné publikum zaberajú zo všetkého najlepšie, tak veríme, že návštevnosť nasklame ani v júni a pripravili sme hneď dve predstavenia - podobné ako dve ponožky alebo jahody, avšak prvé odznie po slovensky a druhé po anglicky.

Prehľad pondelkov:
4.6. Malá jahodová oslava - aktivita v záhrade a v detskom kútiku, vstupné dobrovoľné (+ možnosť naglazúrovať si májové výrobky z hliny)
11.6. Urob si hračky sám – rukavicové a ponožkové maňušky a žongľovacie loptičky – tvorivá dielňa (16.00-18.00), vstupné 2,- €/ dieťa
18.6. Samá voda – hry s vodou pre najmenších - aktivita v záhrade a v detskom kútiku, vstupné dobrovoľné (+ možnosť naglazúrovať si májové výrobky z hliny)
25.6. Pošta – pohľadnice, známky a pečiatky – tvorivá dielňa (16.00-18.00), vstupné 2,- €/ dieťa
V prípade menej priaznivého počasia upravujeme program na interiérové verzie.

Sobota 16. júna 2012:
od 15.00 - Furoshiki dielňa
- ochutnávka sieťotlače pre celé rodiny
16.00 - Ako išlo vajce na vandrovku - divadelné predstavenie pre rodiny s deťmi od 3 rokov
17.00 - Egg on the trip - to isté divadelné predstavenie ale po anglicky

Prajeme všetkým príjemné leto, nezabudnite, že oddychovať môžete aj u nás…
Ak máte akékoľvek tipy, nápady, postrehy pre detský kútik Stanice kontaktujte nás cez 0907 178 756 alebo hanka@stanica.sk

Tagged as: ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics