Hľadáme dobrovoľníkov do galérie Plusmínusnula

galéria plusminusnulaOd februára 2012 sa náš výstavný program presúva do spolupráce s galériou Plusmínusnula na Mydlárskej ulici v centre mesta, ktorú vedie výtvarník Ján Gašparovič. Minimálne tento rok budeme spolu produkovať výstavy súčasného umenia v tomto priestore, kým na Stanici nepostavíme novú galériu S3.

Ak máte k umeniu vzťah a chceli by ste nám pomôcť, ozvite sa - hľadáme plus-mínus piatich dobrovoľníkov, ktorí nám pomôžu s otváracími hodinami galérie. Nemáme totiž šancu získať financie na stráženie výstav a nie je dobré ani, ak sa galéria otvára len na telefón. Chceme, aby bola otvorená každý deň od 15.00 do 19.00 a aby v nej sedeli ľudia, ktorí budú návštevníkom vedieť výstavu priblížiť, ideálne aj v inom ako slovenskom jazyku. Na Stanici nás nie je dosť, aby sme to zvládli sami a preto sa obraciame na vás.

Odmenou vám budú voľné lístky na ľubovoľné akcie na Stanici a nové skúsenosti, ktoré môžu pomôcť pri štúdiu na vysokej škole alebo v práci. V galérii je k dispozícii wi-fi internet.

Píšte na marek@stanica.sk alebo volajte 0907137145 - Marek Adamov.

Tagged as: , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics