Zoberte na Stanicu niekoho, kto tu ešte nebol… a vyhrajte, permanentku samozrejme!

kornel_a_kornelBlížia sa Vianoce, dnes zdobíme náš stromček, ľudia majú k sebe bližšie (nielen do obchodu na darčeky), čakajú na zázraky. Aj my sa pripájame a tento rok sme pre vás a pre nás vymysleli túto vianočnú a novoročnú akciu. Určite je vo vašom okolí niekto, kto síce o Stanici už počul (lebo mu vždy hovoríte, že ste tu boli), ale neodvážil sa, nemal čas, či myslel si, že Stanica nie je preňho. A mýlil sa. Dokážte mu to a pozvite ho. My mu na jeho prvú (”tenkrát poprvé”) akciu dáme lístok zdarma a vás za odmenu zaradíme do žrebovania o tri celoročné permanentky na rok 2012.

Možno dotyčný nový divák len na to čaká. Možno len preto sem na žiadnu akciu nešiel, lebo nemal s kým. Môže to byť váš spolužiak alebo spolužiačka, kolega či kolegyňa z práce, otec, mama, brat, sestra, teta, ujo, sused či suseda, učiteľ či učiteľka. Poznáte ho/ju a viete, čo bude preňho tá najlepšia akcia, čo sa mu hodí k oblečeniu, záujmom, vierovyznaniu či svetonázoru. Čo ho prekvapí alebo poteší.

Akcia trvá nielen v decembri, ale až do konca januára 2012. Máte teda na výber filmovú prednášku Petra Konečného z Kinema.sk a ďalšie dva kinoutorky, experimentálny koncert americko-rakúskeho projektu No Business for Dogs, sedemnástu Pecha Kucha Night, v januári koncert vážnej hudby venovaný skladateľovi Romanovi Bergerovi, derniéru divadelného Projektu.Svadba alebo výber z filmového festivalu Jeden svet.

A týmto štartujeme aj predaj celoročných permanentiek, ktoré sú naším najlepším darčekom všetkým verným divákom - najmä v pomere cena/kvalita, podľa ktorého dnes veľa ľudí zvykne hodnotiť veci. Za nezmenených 50 € (a študenti za tridsať) môžete na Stanici bezplatne stráviť už viac ako 150 večerov v roku 2011, užiť si malé akcie i veľké koncerty a divadelné predstavenia, ale aj celé festivaly ako KioSK, Fest Anča alebo Memory Kontrol. V predaji je samozrejme len obmedzený počet permanentiek, tak nečakajte, kým sa minú. A kto si náhodou už permanentku kúpi a stane sa výhercom súťaže, nemusí sa báť - peniaze mu vrátime alebo bude mať permanentky dve a môže si pozývať nového kamaráta zadarmo každý raz.

P. S.: Permanentka platí len na večerné akcie a festivaly, ktoré sa konajú počas roka na Stanici, aj na tie, ktoré neorganizujeme my, ale neplatí na workshopy a Kinobus a ďalšie akcie, ktoré organizujeme mimo Stanice.

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics