Peter Šavel, Juliane von Crailsheim (Sk, Be):
Could we flie together
pohybový workshop
piatok – nedeľa, 5. – 7. 8. 2011

Could we flie togetherPeter Šavel a Juliane von Crailsheim (Be) tvoria umelecký tandem v kolektíve BodyTalker. Tanečník a choreograf, režisérka a divadelníčka, spoločne z dvoch rozličných pozadí a vedomostí hľadaju cestu k expresívnemu univerzálnemu jazyku tela. Počas dvoch týždnov v Žiline budu pokračovať v tvorivom procese na svojom novom sóle “Could we flie together”. Táto práca sa zameriava na protipól prítomný v každom indivíduu - konflikt medzi biologickým a sociálnym telom.

Workshop je súčasťou výskumu na túto tému. Prostredníctvom inšpirácie technikou Body-Mind Centering (BMC) zameriavajúcej sa na skúmanie biologických, vrodených vzorcov pohybu a tých, ktoré sme sa naučili počas výchovy, vzdelávania a sociálneho etablovania sa, ponúkaju Peter a Juliane cestu k obohateniu pohybových možností a porozumeniu nášho tela.

Čo všetko moje telo dokáže a ja to jednoducho nevyuživam? Senzitivita, recepcia, voľný pohyb bez predsudkov, prepojenie pohybu, využitie vedomostí a skúseností v pohybe, pohybová štruktúra. Workshop zložený z pohybovej praxe a kreatívnych prístupov.

www.bodytalker.be

Vekové obmedzenie: 16 - 40 rokov; vítaní sú amatéri, ale aj tanečníci s rôznymi skúsenosťami

Info a prihlasovanie: peterko3s@gmail.com
Účastnícky poplatok: 12,00 / 8,00 € (dospelí / študenti)

Tagged as: , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics