Detské letné sympózium – animovaný film
workshop
pondelok – piatok, 15. – 19. 8. 2011

Detské letné sympózium – animovaný filmDruhé z tohtoročných detských letných sympózií je už tradične zamerané na filmovú animáciu. Prebehne od 15. do 19. augusta 2011 a po skúsenostiach minulých ročníkov predpokladáme, že opäť vznikne mnoho minút kvalitného animovaného filmu. Novinkou tohto ročníka je, že sa budeme viac ako bolo doposiaľ obvyklé, zaoberať zvukovou zložkou filmu a tiež to, že sympózium je prístupné aj dospelým účastníkom.

Workshop bude prebiehať každý deň v priestoroch Stanice Žilina Záriečie od 13.00 do 18.00 h. Deti pracujú v menších skupinách, pod vedením odborných lektorov Stanice v spolupráci s lektormi z radov študentov umení a činných umelcov v príslušných odboroch. Uprednostňujeme účastníkov, ktorí  môžu absolvovať celé sympózium. Cena za celé sympózium je 50,00 € (10,00 / 1 deň). V cene je každý deň občerstvenie vo forme olovrantu.

Férový boj o pár posledných voľných miest v zozname záujemcov môžete zvádzať na tel. čísle 0907 178 756 alebo mailovej adrese hanka@stanica.sk.

Tagged as: , , , ,

Jeden komentár

  1. Teším teším :)

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics