Za vaše jedno euro získa park pod Rondlom dve

Milí priatelia,
ak sa hocikedy do konca roka na Stanici rozhodnete pri nákupe lístka na akciu, permanentky na budúci rok alebo aj v našom bare prispieť hocijakou sumou navyše oproti cene, pomôžete nám so zbierkou na projekt parku-kempingu pod Rondlom, ktorý je súčasťou Dobrej krajiny (www.dobrakrajina.sk). A nielen to, aj my sami prispejeme rovnakou sumou. Napríklad - na koncert je vstupné 3 € a vy dáte štyri. Na Dobrú krajinu pošleme spolu dve eurá, jedno od vás a jedno od nás. Park a okolie Stanice je pre nás prioritou a v Dobrej krajine sme už necelý mesiac.

kemping_rondel_fest_anca2010

Od spustenia darcovského portálu Dobrá krajina uplynul rok a my na Stanici sme boli šťastní, že sme boli medzi prvými projektami, ktoré sa uchádzali o vašu podporu. Bohužiaľ to nešlo veľmi rýchlo a stále sa nevyzbierala ani minimálna suma (tisíc euro) na to, aby sme peniaze z Dobrej krajiny dostali na náš účet. Napriek tomu, nášmu dlhoročnému projektu parku a kempingu pod Rondlom veríme a vďaka inej podpore, pomoci dobrovoľníkov a našej vlastnej práci sa už veľa urobilo. V S2 tento rok pribudla izolácia podlahy a vstupného kontajnera, elektroinštalácia a svetelné rampy, sedenie pre divákov, vstupné dvere. V parku pribudol asfaltový cyklochodník až do Závodia ku kostolu sv. Štefana, naviezli sme 14 tatroviek novej hliny, začali sadiť živý plot. V lete už kemppujúcim návštevníkom festivalov slúžili sprchy. Celá Stanica aj S2 je pripojená na verejné osvetlenie.

nasa_zilina_2010_na_stanici

Do minimálnej sumy v Dobrej krajine nám chýba ešte menej ako 500 eur. Od januára už náš projekt vystriedajú iné projekty, máme posledný mesiac. Ide predvianočný čas, tak si dovolíme vás v tejto štedrejšej časti roka osloviť. Budeme radi, ak prispejete. Priamo na Stanici (jedno euro za dve) alebo tak, že sa zaregistrujete na www.dobrakrajina.sk a nájdete náš projekt a podporíte ho tam. Park vám bude supervďačný, od jari zase makáme.
dobra_krajina

Tagged as: , , , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics