Tanečné workshopy projektu 3P: Finále
piatok – nedeľa, 3. - 5. 12. 2010

Tanečné workshopy 3PZáver série tanečných workshopov v rámci projektu 3P – Priestor pre pohyb, ktorého zámerom je priblížiť súčasný tanec širšej verejnosti. Workshopy pod vedením mladých profesionálnych tanečníkov a choreografov, Zuzany Burianovej a Jara Viňarského, sú zamerané na tanec, pohybovú tvorivosť a objavovanie vlastnej telesnosti v čo najširšom chápaní.

Zuzana Burianová sa venovala dynamike pohybu v práci s partnerom a priestorom, Jaro Viňarský sa vo svojich dielňach (Telo rozpráva) zameral na hľadanie možností sebavyjadrenia prostredníctvom tela. Finálny decembrový workshop sa koná pod vedením oboch lektorov a je určený pre uzavretú skupinu, ktorá sa vytvorila v priebehu celého cyklu workshopov.

nedeľa 5. 12. 2010, 18.00
Nie je to terapia
Záverečná verejná prezentácia workshopov

Ukážka z tvorby prvých ôsmych workshopov, ktoré sa uskutočnili v priebehu roka 2010. Pozvánka aj pre tých, ktorí sa dosiaľ neodvážili zapojiť - pokračujeme v budúcom roku.

Vstup voľný.

Tagged as: , , , , ,

2 Komentáre

  1. Dobry vecer prajem, bude aj v roku 2011 Tanecny workshop, Priestor pre pohyb….pre novych zaujemcov, zaciatocnikov?

    Dakujem

  2. Dobry, vďaka za záujem. Áno, pokračujeme, najbližšie workshopy Zuzany Burianovej (Pohyb a svetlo) sú počas prvých dvoch víkendov vo februári, 5.-6.2. a 12.-13. 2. Čoskoro bude viac na našom webe!

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics