Foto a filmy z workshopu jednominútových filmov

jednominutove_filmy_stanica_2010Od 12. do 18. júna osem účastníkov ďalšieho workshopu jednominútových filmov tvorilo a dokončilo svoje prvé video. Pod vedením Petra Snadíka, Petra Kotrhu a Adama Hanuljaka pracovali na scenári, storyboarde, učili sa s kamerou i strihovým softvérom. Workshopy realizujeme už pár rokov, v spolupráci s festivalmi Azyl (na Slovensku) a Stranger (svetovo) aj mladí autori so svojimi prvotinami súťažia. Tento rok sme sa rozhodli pre malú zmenu - v jednej skupine sme spojili mladých študentov a seniorov, inak tiež študentov - na Akadémii tretieho veku Žilinskej univerzity. Nielen výsledky, ale aj celý týždňový proces a vzájomná komunikácia, boli viac než prekvapením. Určite to nebolo naposledy. Pozrite si fotoreport a dole nižšie si môžete pozrieť aj všetkých osem nových jednominútových filmových dielok.


David Reitšpis: Express Yourself (Workshop jednominútových filmov, Stanica 2010) from stanica on Vimeo.

Natália Zajačiková: Všetko najlepšie k 20. narodeninám (Workshop jednominútových filmov, Stanica 2010) from stanica on Vimeo.

Ivan Dubovský: Tri slivky (Workshop jednominútových filmov, Stanica 2010) from stanica on Vimeo.

Daniel Kozlík: Sloboda? from stanica on Vimeo.

Marek Franko: Máte na výber (Workshop jednominutovych filmov, Stanica 2010 from stanica on Vimeo.

Mária Chomisteková: 20 rokov slobody (Workshop jednominutovych filmov, Stanica 2010) from stanica on Vimeo.

Peter Skaličan: Predsudky (Workshop jednominútových filmov, Stanica 2010) from stanica on Vimeo.

Vlasta Belková: Premeny (Workshop jednominútových filmov, Stanica 2010) from stanica on Vimeo.

Viac info o ďalších workshopoch jednominútových filmov už na stránkach nového občianskeho združenia DogDocs, ktoré si založili lektori doterajších workshopov, aby držali štafetu aj do budúcnosti a rozširovali workshopy aj do iných miest > www.dogdocs.sk

Tagged as: , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics