Jaro Viňarský: Telo rozpráva
piatok – nedeľa, 16. - 18. 4. 2010

tanečný workshop (Stanica_FLUX)

Názov workshopu Jara Viňarského – Telo rozpráva – prezrádza, že sa bude sústreďovať na skúmanie tela, vlastnej fyzikality. Účastníci workshopu budú vedení k tomu, aby začali svoje telo vnímať inak, rozpoznali jeho obmedzenia a skúsili ich prekonávať. Workshop, kde môžete objavovať svoj potenciál a schopnosť sebavyjadrenia prostredníctvom tela, je určený najmä pre netanečnú verejnosť.

Program workshopov Jara Viňarského je koncentrovaný a rozvrhnutý do 4 intenzívnych víkendov tak, aby samostatné víkendy na seba nadväzovali a vznikla logická postupnosť a aby účastníci na konci celého procesu mali ucelenú a hodnotnú skúsenosť. Ideálne je preto, aby účastníci absolvovali celý proces a vytvorila sa kompaktná skupina ľudí.

V prípade, že by nebol možný takýto kontinuálny program jednotlivé víkendy budú tematicky koncipované tak, aby mohli fungovať jednak samostatne a jednak aby mali v sebe aj určitú nadväznosť pre pravidelných účastníkov. Výrazným prvkom workshopu bude jeho nepriame nasmerovanie k akejsi výslednej verejnej prezentácii v decembri 2010 vo forme predstavenia.

jaro_vinarsky_-_telo_rozprava

Info a prihlasovanie: jarovinarsky@gmail.com
Účastnícky poplatok: 20,00 / 13,00 € (dospelí / študenti stredných, základných škôl a ZUŠ)
Permanentka na 4 víkendové workshopy: 70,00 / 45,00 €

Tagged as: ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics