Darujte 2% pre S2

s2_zpredu

Vážení priatelia, diváci, podporovatelia… tak, ako každý rok, aj teraz sa uchádzame o vaše 2 percentá z daní - s novou budovou Stanice, ktorú v roku 2009 postavilo 120 dobrovoľníkov z 3-tisíc pivných prepraviek, 700 balíkov slamy a dvoch tatroviek hliny pod strechou nadjazdu Rondel. Nenechajte svoje dve percentá na drahé štátne stavby a podporte alternatívu za niekoľko tisíc eur. Ak sa nám podarí vyzbierať 10-tisíc eur, S-dvojka získa dobrú divadelnú podlahu, kúrenie a technické vybavenie, aby mohla naplno slúžiť pre zaujímavé predstavenia, koncerty a ďalšie akcie, ktoré sa doteraz do Stanice nezmestili. Aj keď sa vám 2 percentá zdajú málo, pošlite ich a uvidíte!

Vďaka vašej podpore môžeme pokračovať v písaní príbehu Stanice a okolitej „záhrady” Rondel, v objavovaní nových destinácií umenia na neoznačenej mape súčasnosti, v organizovaní projektov a akcií s umelcami z celého sveta, (detských) ateliérov, workshopov a ďalších aktivít, ktoré už poznáte. Ďakujeme!

Údaje, ktoré potrebujete k darovaniu 2% občianskemu združeniu Truc sphérique:
- názov: Truc sphérique
- právna forma: občianske združenie
- sídlo: Stanica Žilina-Záriečie, Závodská cesta 3, 010 01 Žilina
- IČO: 36143693
Ak ste fyzická osoba, živnostník či firma, vpíšte ich priamo do vášho daňového priznania. V prípade, že daňové priznanie nepodávate, stiahnite si tu tlačivá, ktoré vám potvrdí zamestnávateľ a pošlete ho na daňový úrad. Celý postup, ako venovať 2 percentá nájdete v priložených dokumentoch alebo na www.rozhodni.sk. Upozornenie - výška vašich 2 percent musí byť minimálne 3.32 € (8,30 € v prípade právnickej osoby).

tlaciva_2percenta_stanica2010

ako_sa_stavia_s2

- - -
Ak sa chcete niečo opýtať, neváhajte: Marek Adamov, marek@stanica.sk, 0907137145

Tagged as: , , , , ,

Nie je možné pridávať komentáre.

Real Time Web Analytics Real Time Web Analytics